Merhabalar,
Eşimin tavsiyesi uzerine doktorun adını duydum. 3,5 yıllık evli mutlu fakat cocuksuz bir evliligimiz var Bebeğimizin olmasini cok istedik. Bunun icin iki kere asilama bir tup bebek yaptik. Tup bebekte gebelik oluştu fakat kimyasal gebelik dendi. Kurtaj olmadan bebeğim duştu

İlk asilamami yaptirdik. Eşimin sperm değerleri 17 milyon civarinda. Benimde polikistik overim olduğu soyleniyor fakat cok duzenli adet goruyorum. İkinci asilamamizi İstanbul amerikan hastanesinde gercekleştirdik. Tutmayinca 8 ay ara verdik. 2015 eylul ayinda tup bebek calismalarina basladik. Calistigim icin İstanbul a gitmem zor olacagi icin amerikan hastanesindeki doktorum ara kontrolleri bursa pembe mavi hastanesinde yaptiriyordu.

Yumurtalar istenilen seviyeye geldi. Yumurta toplamada 13 yumurtam vardi. Bundan 9u dollenmisti ve transfere geldiğinde 3 embriyo transfer oldu. Sagliksizlar dendi. 7.gun embriyosuydu ve sonuc basta da dediğim duşukle sonuclandi.

7 ay gecti uzerinden psikolojik olarak hic hazir değilim ama bebegimiz olsun istiyorum ve bunun icin bekleyecek zamanimiz yokmuş diye duşunuyoruz artik.

Bundan sonraki yola Halit Bey ile devam etmek istiyoruz.
Umarim bizim icin son durak olur...