merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim. evlendiğimizden beri cocuğumuz olmuyordu. 2 yıl once tedaviye başladık. eşimin kanalları acık olmasına rağmen sıkıntılı bir doneme girdik. gerekli butun testleri yaptırdık karyotip analizi dahil.testlerin normal olduğunıu cocuğumuzun olmaması icin hic bir sebep olmadığını soylediler. 2015 yılı haziran ayında istanbul acıbadem hastanesine bulent tıraşın olduğu hastaneye oradada testler yapıldı. ve mikro tese ameliyatı olduk. sonuc olumsuz cıktı ve hic sperm bulamadılar. ameliyat sonucunu doktor soyleyince eşim guclu durmaya calıştı. hatta beni sakinleştirdi o halde. eşim asker doğuda gorev yapıyoruz. doktor cocuğumuzun olma ihtimalinin cok duşuk olduğunu soyledi. fsh değeri 2,30 larda. hatta benim cocuğum olmayacak anlaşılan deyip once boşanalım dedi. peşimden suruklenmene gerek yok dedi. 1 yıldır tedavi gormuyoruz. kendini iyice işe verdi. dağlarda geziyor. gorevden geliyor. 1 hafta sonra tekrar goreve gidiyor. canının sıkıldığını biliyorum. ama elimden birşey gelmiyor. artık ne yapacağımı şaşırdım. bir taraftan teror belasıyla uğraşıyoruz bir taraftan kendi durumu. arkadaşlarımızın cocuklarını dahi sevmiyor. korkuyor birşey yaparım diye. fsh hormonunun tedavisini artırabilecek bitkisel ilac, kur, tedavi yontemi bilen varmıdır. bizimle aynı yada benzer sıkıntıları yaşamış arkadaşlar varsa lutfen ama lutfen bana yardımcı olun.