Yaklaşık 9 yıllık evliyim, ilk 1 -1.5 sene cocuk istemedik eşimle. sonrasında yavaş yavaş doktorların kapısını calmaya başladık, hepsinin soylediği şey gorunur hicbir problem olmadığı yonundeydi. yani sebepsiz infertilite.. aylarca yumurtlama tedavisi vs gordum. sonuc hep husran..derken zaman gecti ve artık psikolojimin bu surece dayanmayacağını anladım dr.umun aşılama onerisini pas gecip direk tup bebeğe karar verdik..Rabbime şukur ki kızım doğdu evlendikten 4,5 sene sonra.. evladım 2.5 yaşına geldiğinde istedik ki bir kardeşi olsun tabi o surecte hic korunmadık biliyoruz ya olmuyor kendiliğinden. tabi de olmadı. yine tuttuk tup bebek merkezinin yolunu iki embriyo kondu herşey yolundaydı ama sonuc yok.. Artık o noktadan sonra icimdeki umitler iyice azaldı, kendimi kapattım toparlanmam bir hayli zaman aldı..Kafamdaki surekli " neden hicbir problem yokken kendiliğinden hamile kalamıyorum" sorusu dondu durdu, kendimi eksik hissettim hep.tam 1 yıl sonra son kez tup bebek denemeye karar verdik son diyorum cunku 2. de neredeyse oluyordum.. bu surecte bu siteyi ve diğer tum ilgili siteleri tavaf ettim kısırlığa dair herşeyi okudum..Ve bilemiyorum nerde rastladım sanırım buradaydı AGNUCASTON diye bir ilac duydum araştırdım yan etkilerinin pek olmadığını oğrendim, sağlıkcılara sordum ve kendi kendime kullanmaya başladım..Aman dedim gecirdiğim iki tup bebek tedavisinde ne ilaclar kullandım ye gitsin.. iki ay kullandım, tıkır tıkır adet oldum, adet oncesi sendromlarıma da cok iyi geldi.. Ve son ay yani tup bebek icin bir ayım kalmıştı, ziyan olmasın dedim evde son bir kutu ovulasyon testim kalmıştı onu yaptım, cokca dua ettim ve afedersiniz o gunlerde yani ilişki oncesi belime yakı yapıştırdım bu bilgiyi de burda okumuştum