Herkese selam!
Aslında senelerdir buraya kayıtlı olmama rağmen,sadece sizlerin paylaştıklarını okumakla yetinmişim.Şimdi bir de ben bir konu acıyım şoyle en guncelinden olsun istedim=)
Haziranda evliliğim 4 sene olacak. Yaklaşık 2- 2.5 senedir bir cocuğumuz olsa fena olmaz fikri icerisindeyiz ama en ciddi olarak calışmamız 1 seneyi gecti. Bende arkadaş tavsiyesi uzerine şu evde yapılan ovulasyon testleri varya, ondan aldım buyuk bir azim ve coşkuyla denedim olmadı, yine denedim,bıkmadım 3.kez yine denedim ve başarısız olduk...
Ben de bu durumdan kıllanaraktan,acaba bi sorun mu varda tutmadı diyerek, yine arkadaşımın 'catlatma iğnesi varmış, bir arkadaşım oyle hamile kaldı' diyince, doktor olan enişteme bana da yap şu iğneden dedim=)
Velhasıl, eniştem bana klomen yazdı sonrasında bu konuda uzman hastane olan capadan da randevu aldım,muayene de temiz cıktı. catlatma iğnesinin olmam gereken gun ve saatini soyledi oldum.ve sonuc; tutmadı...
Capaya tekrar gitmeden once, rahim filmi, hormon tahlili yaptırdım,isteyeceğini biliyordum zaman kaybetmiyim dedim. Onlar da temiz cıktı. Bu sefer iğneyle deneyelim dedi doktor.
Bakalım bu sefer nasıl olacak, iğneyi orda mı yapacaklar ne olacak hicbir fikrim yok.. Ben sizlere bebek yolculuğumun başını anlattım.Bu konuda tecrubesi olan arkadaşlar burada benimle,hemde bilgi sahibi olmak isteyen diğer arkadaşlarlada paylaşırsa cook sevinirim.şimdilik optum kızlaars =)
Erkek İnfertilitesi CAPADA AŞILAMA YAPTIRANLAR
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi CAPADA AŞILAMA YAPTIRANLAR