Uzun Zamandır Sağlam Paralı Onaylatma Sitesi Arıyordum Buldum Bir Kac Kişi İle Paylaştım Fakat Forum'da Yararlansın Diye Konu Acıyorum Umarım İşinize Yarar 10 Dolara Size Ozel No Veriyor Sizin Kullandığınızı Başkası Kullanamıyor Sağlam Sitedir Adminide Baya İlgili

Site Adresi Bulk Mobile number use for Phone verification by receive SMS online, help verify for Whatsapp,Instagram,LINE,Chatroulette etc

İlk Olarak Siteye Uye Oluyorsunuz,Size 1 Dolarlık Hediye Veriyorlar Fakat Gelen Mesajda Şifreli Karekterler ile Geliyorlar Yani İllaki Satın Alıcaksınız Yoksa Mesajı Decryp Yapamıyorsunuz

Daha Sonra Satın Alma İşini Gercekleştiriyoruz

Satın Alma İşlemi Tamamlanması Bir Gun Veya Daha Kısa Surmekte
Satın Alma Tamamlandıysa Get Project List'te TIklıyoruz Tek Youtube Değil Bir Cok Site İcin Telefon Onaylama Yaptırabiliyorsunuz,Ben Youtube İcin Google Sectim Favorite Tıklayın İşlem Tamamdır

Daha Sonra Get Phone Number Diyoruz Online Olanları Secin

Once Oluşturduğumu Projeyi Seciyoruz Ben Google Oluşturdum Youtube İcin Capture Phone Number Diyoruz Yanlız Dikkat Edin Bir Numara 180 Saniye Boyunca Kullanılabiliyor Bu Yuzden Seri Şekilde Kodu Alın Eğer No Kullanılmış Cıkarsa Black List Diyip Yeni Seciyoruz Boylelikle Para Gitmiyor :d

Kısa Sure icerisinde Kodunuz Geliyor Ve İşlemi Tamamlıyorsunuz