4 tedavime başladım ama işler yolunda değil sanirim tecrubeleri olanlar yardım edin lutfen
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 4 tedavime başladım ama işler yolunda değil sanirim tecrubeleri olanlar yardım edin lutfen
-
24-09-2022, 02:34:41İlk 3 denemem dondurulmuş 5 gunluk Embriyo transferi ile oldu malesef bebeklerin 10. Haftasında kalpleri durdu 4. Tedaviye sıfırdan başlayalım ve pgt yapalım dedikten bundan sonra olan oldu tedavide 150 olarak kullandığım puregondan 22 yumurta toplanıp 18 i dollenmisti.simdi ise ilk 3 gun klomen 4. Gunden itibaren puregonu 300 olarak kullanmaya başladım 7. Gun kontrole gittigimde hala kanamam vardı ve cok yoğurdu.normalde bu ilacların adeti kesmesi gerekmiyor mu 10 gun adet gordum son 4 gunu cok yoğun ve parcalı kanama gecirdim yumurta buyuklukleri ilk ultrason goruntusunden kaldı. Şimdi 12. Gun buyumeye başladılar.doktor yumurtalar Ve Rahime bir sorun olmadığı ve 20 yumurta aynı anda buyumeye devam etiği icin dozu 375 yapıp devam edelim sadece 2 gun fazla iğne olursun dediklerimi gibi tedavi sırasında adeti uzun suren oldumu ve yumurtaları gec tepki verip sonuc alan oldumu bilgisi olan nolur paylaşın icim cok sıkılıyor cok korkuyorum.cevaplariniz icin şimdiden tesekkurler