Merhaba hanımlar

Ben bir yıldır evliyim yaklaşık 10 aydır cocuk duşunuyorum korunmadığım halde olmayınca ben de doktora gittim 4 ay once hormon testi falan yapıldı prolaktinim 55 cıktı 2 ay dostinex kullandıktan sonra prolaktinim 6 ya duştu 2 ay tekrar denedik olmayınca ben yine doktora gittim tekrar test yapildi prolaktinim yukselmemişti beşe duşmuş Hatta rahim filmi cekelim dedi Ben de tamam dedim adetimin yedinci gunu gittim Etik Life da 370 liraya cektirdim onda da hicbir problem cıkmadı Ondan sonra Dr hicbir problem olmadığını sabretmen gerek tiğini filan soyledi ama işte İnsan isteyince kafaya takıyor sabırsız mıyım bilmiyorum Cok istiyorsan aşılama tedavisine başlayalım dedi yani catlatma olayını biliyorsunuzdur o an tamam dedim Klomen yazdı filan sonra eve geldim Duşundum taşındım Klomeni almadım. Kendime 6 ay sure verdim Cunku daha oncesinde Yeterince calışmadığımızı duşunuyorum 6 ay sonra tekrar Doktora gidip klomene başlamayı duşundum İnşallah ama bu 6 ay suresinde kendiliğinden tutturabilirim İnşallah evlat sahibi olabilirim inşallah Allah her isteyen kişiye nasip etsin Umarım bizde merhametli anneler olabiliriz aynı durumları yaşayan kişilerle paylaşmak istedim Cunku Bizi bizden başka kimse anlamıyor sanırım