Selamun Aleykum
Yine bu gun konularını okudum tekrardan. Kafama takılan bi kac yer var. gorunce cevaplarsan sevinirim. İclerinde cevaplamak istemediklerin olabilir, saygı duyarız. Ozel tekniklerine inmeden yuzeysel anlatırsan sevinirim..
- '' 5 Tane farklı Vds temiz ip'li ve farklı bloklardan tamamdır. up down vds'si olmayacak alırken ona gore alacaksın vdsyi.'' demişsin bir msjında (yanlış vds almayalım )
bu konuyu biraz acarmısın ?
- Bir msjında film kanalıyla ilgili birşeyler anlatıyorsun. orada sakın ingilizce baslık ve acıklama girmeyin diyorsun. bunu sadece film icin mi soyledin yoksa genel de de artık ingilizceden farklı diller daha mı faydalı ?
- Son olarak. eskiden Yt to Yt yapın hic bişey değiştirmenize gerek yok, ben acıklama baslık vs degistirmiyorum diyordun. Senin hic video edit programı kullandıgını duymadım. Tabiki yt cok degisti. Suanda video editliyormusun. Unlemi gecmek icin editlemek şartmı? Başka yolu varsa, sadece ''baska yolu var '' demen yeterli . ( pc biraz eski 1 video editleme 1 saatten fazla zaman alıyo, o yuzden soruyorum. )
- ustteki soruya ek olarak, son zamanlarda yt da olmayanı bulun msjı veriyorsun. Video editle kaybedecek zamanı yt da olmayana mı harcamalıyız?
Kolay gelsin, hayırlı bol kazanclar (Herkese )
Serkan ustad gorursen cevaplarmısın ? ( Ya da konuyu takip etmiş arkadaşlar )
YouTube0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Serkan ustad gorursen cevaplarmısın ? ( Ya da konuyu takip etmiş arkadaşlar )