Merhaba Arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmamıza rağmen bebeğimiz gelmedi. 30 yaşındayım bu iki yıllık surecte bir laparoskopi ameliyatı ve 2 kezde aşılama gecirdim.Sağ tupum kapalı solda kısmen acık.İkinci aşılamadan sonra doktor tup bebeğe yonlendirdi. Bende arayış icerisindeyim .Bu surecte rabia babalıoğlunu duydum ,başarılı bir doktor olduğu soylendi .Sizlerden Rabia babalıoğlunda tup bebek tedavisi goren oldu mu ?Sonuc olumlu yada olumsuz bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz. Birde kafam o kadar karışık ki size birkac soru sorsam cevaplayabilirmisiniz.

1)Aşılamalarımı devlet hastanesinde olduğumdan sizce tup bebek icin dış heyet raporu cıkarmalımıyım. Bu surec cok uzun suruyor mu?Sonucta işyerinden izin alıcam ve maaşımdan kesinti olucak gitgel yıpranma surecleri değer mi fark ne kadar ve siz bu işlem icin hastaneye toplamda ne kadar odediniz.
2)Doktorun on goruşmesi ucretli mi?
3)Tedavi sırasında sadece bayanlar mı oluyor?
4)Birde bu hastane evime biraz uzak beylikduzu medıcana daha yakın sizce bu yolu sorun etmeyip burda mı tedavi olmalıyım?
5)Son olarakta yaz ayını beklesem mi diyorum ama hergecen surectede daha cok yıpranıyorum. Bu tarz durumlarda acele etmekte fayda var değil mi?

Şimdiden cok teşekkur ederim .Belki icinizde hic bu doktoru bilmeyenlerde olabilir ama en azından kafam cok karışık olduğundan bir yorum yapıp yonlendirseniz bile cok faydası olur...