Tup bebek
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek
-
24-09-2022, 02:24:32bu konuda başıma cok enteresan ve sinir bozucu bişey geldi arkadaşlar sizle paylaşmak isterim 30 yaşındayım 10 yaşında kızım var eşimi kaybedeli 5 sene oldu ve tekrar evlenmek istemedim bu aralar bende inanılmaz anne olma isteği geldi bir halt yedim şu kıbrıstaki tup bebek merkezlerinden bir kliniğe gittim tup bebekle cocuk sahibi olmak istedim tabi bilirsiniz bekar olduğum icin devlet karşılamadığı icin cok kulfetli ve yıpratıcı bir surec neyse ben kliniğe gider sadece para odaklı biz işlemi yapıp parayı alalımda gerisi onemli değil 12 yumurtadan 11i tuttuğunu soylediler bana 2 embriyo nakledildi hic bir sağlık sorunum olmamasına rağmen ve dikkat etmeme rağmen sonuc negatif bunu bildirmek icin aradım doktor hicbir sekilde telefonlara cıkmıyor asistanlara mesaj bıraktırıyorum yine Aramıyor en son embriyolog kadını aradım kadın beni tanımadı siz şu dovmesi olan ve hepatit testi pozitif cıkıpta sperm donasyonu yaptığımız bayanmısınız demezmi kulaklarıma inanamadım beni başkasıyla karıştırdı ve durumu toparlamaya calıştıhepatit aıds gibi hastalıklı kadınlara sperm nakli yapmaları hepatitli bebeklerin doğması demek yada sperm donasyonu yapıyor gibi yapıpta paralarımı dolandırıyorlar bu nasıl bişey anlamadım hala şoktayım3500 euro sadece hastaneye 2bin tl iğne ve ilaclara verdim extra ucak otel masrafları sormayın bana yaklaşık 17 bin tlye patladı cok pişman oldum ve bana ders oldu.hala doktor telefonlara cvp vermezse bu mevzuyu utana sıkılada olsa mahkemeye taşıyacağım.tabiki embriyolog kadının Ağzından kacırdıkları ayrı bir olay