Ben bugune kadar hicbir eski ilişkimle iletişimime devam etmedim. Zaten bittiyse, iki taraftan biri yamuk yapmıştır, ve bittigi gun numarası, instagramı, fotoları, hediyeleri, her ne ise aynı gun gider bende.. Ve aradan zaman gecip icim soğuyup, notr hala gelmiş olsa bile, oylesine iletişimde kurmam, hem gereksiz bulurum hemde o an hayatımda ki yeni kişiyi huylandırmak istemem..
Neyse benim 8 aydır bir ilişkim var. Biraz yavaş gidiyoruz daha doğrusu; hemen hemen haftanın yarısını beraber gecirmemize rağmen, official olarak bu benim ciddi ilişkim diye birbirimizi tanıttığımız olmadı (gerci oyle bir ortamda olmadı ama) ve sosyal medyada beraber foto paylaşmadık hic vs..
Onun benden once 6 yıllık uzun bir ilişkisi olmuş. 2019un sonunda ayrılmışlar. oncesinde beraber yaşıyorlarmış. Ama 6 yıldan daha uzun suredir tanışıklıkları var, arkadaşlarmış. Yani 10 yıl boyunca bir şekilde hayatında var olmuş bir kız..
Sorun şu ki, sosyal medyada hala takipleşiyorlar, ve birbirlerinin, anne baba nine kardeş falan filanı da takip etmeye devam ediyorlar.. 3-4 ay once bir ara kız profilini herkese acık yaptı ve kızın profilinde beraber oldukları fotoların hala durduğunu gordum.. Biz de o zamanlar cok sıkı fıkı değildik erkek arkadaşımla, arkadaş ile flort arası bişeydik. Ama yinede rahatsız oldum..
-Ve benimkine dedim ki ' sosyal medyandan anladığım uzere, bi sevgilin olabileceğini duşunuyorum ve bu beni cok rahatsız ediyor. Zaten cok goruşmuyoruz ama tamamen goruşmesek daha iyi olur. Umarım bana saygı duyarsın bu konuda ve iletişim kurmaya calışmazsın' dedim..
- O da ' Bi kız arkadaşım olsa bu cok acık olurdu, bunu sana ne duşundurdu bilmiyorum, sosyal medyamda ne var? Neyse seni rahatsız ettiğim icin uzgunum bunu istemezdim. Seninle goruşmeye devam etmek istiyorum ama tabiki saygı da duyuyorum. Lutfen istediğinde bana yaz' dedi. Bende 'teşekkurler' dedim. Orda kesmiştim.
Aradan 1 ay gecti bana mesaj attı 'Sen ...'da mısın? Sanırım seni gordum ve selam vermek istedim' yazmış. Bende evdeydim. Evdeyim dedim. Sonra ' Seni rahatsız etmemek icin ustune gelmek istemedim bir onceki konuşmamızda ama bir yanlış anlaşılma olabilir, benim bir kız arkadaşım yok, son kız arkadaşımla 2 yıl once ayrıldık bunu sana soylemiştim, bi goruşebilir miyiz?' dedi. Neyse goruştuk, benden hoşlandığını, beni ozlediğini ve hayatında birinin uzun zamandır olmadığını falan soyledi. O gunden sonra daha sıkı fıkı olmaya başladık. Tum vaktimizi neredeyse beraber geciriyoruz. Keyiflide..
Ama hala kız ve ailesi ile takipleşmesi, beğeniler falan normal mi yav? Daha bir ay once koyduğu bir fotografa kızın annesi, kalpler falanla yorum atmış, Allah seni korusun oğlum, falan demiş.
Yani aslında ondan cok hoşlanıyorum ve bence iyi bir uyumumuz var. Şu an bi de kısıtlama talebinde bulunabileceğim bir ilişki aşamasında değiliz. Ama cok rahatsız oluyorum gercekten. Ama soyleyemiyorum. Bi de ben soylemeden kopmalarını tercih ederdim zaten. Bilmiyorum. Sizce hala ara ara konuşuyo olma ihtimalleri ne? 2 yıl ilişkiye ara vermek icin uzun bir sure temenni ayrıldıklarını umuyorum. Biliyosunuz bazen ayrıl barış ilişkiler oluyo. Oyle bi ayrılık suresindeler mi acaba.. ben aradaki kız olmak istemiyorum.. Kafamda deli sorular.
Ne yapmalıyım bana bi yol gosterin.
Bu arada belki bazı konuşmalar garip gelebilir, erkek arkadaşım yabancı uyruklu.