Merhabalar bu konudan cok dertliyim ve kafamı aşırı şekilde meşgul ediyor lutfen yardım edin.
Boşanma aşamasındayım dava1.5 senedir devam ediyor. boşanma davası acıldıktan sonra eşimle kavga ettik bildiğiniz ikimizinde darp raporu var şikayetci olduk karşılıklı daha onceden evliyken de boyle bir kavgamz olmuştu denetimliydik ikimizde 5 yıl tekrar aynı sucu işlemememiZ gerekiyordu ve biz ne yazıkki işledik (hic kızmayın ve yargılamayın lutfen şiddet gorunce karşılık verdim o anki sinirle).
Daha sonra uzlaştık karşılıklı şikayetleri cektik boşanma davası hala devam ediyor. MahkememiZ vardı dun hakim ikimizede bu ikinci olayımız oldugu icin 2240 tl para cezası verdi. Benim avukatım var fakat bu davaya bakmak icin ayrıca para istedi ve verecek gucum yok
Bugun boşanma aşamasında oldugum eşimin avukatı karara itiraz etmiş ve beni arayıp ben size dilekce gonderecegim sizde itiraz edin daha gec odersiniz para cezasını hemde sicilinize daha gec gecer dedi.
la kendi avukatım bu davaya bakmak icin ekstra para isterken karşı tarafın avukatı bana neden yardım etsin?
İş başvurusu yaptım adli sicil kaydım olursa sorun olabilir belki

Benim sizlere sorum
İki tarafta mahkeme kararına itiraz edersek benim aleyhime bi sorun olurmu karşı tarafın avukatına guvenmek ne kadar dogru.
Aceba itiraz etsem itiraz sonuclanana kadar sicilim temiz olur ve işe başlarım o zman işe girmekte sorun yasamam boylemi yapsam ne yapsam Allah aşkına bir akıl verin.
Lutfen konu dışında yargılamak icin yorum yapmayın sadece yardımcı olmak isteyenler yorum yapsın.