merhaba arkadaşlar benim 22 bin abonelik youtube kanalım vardı, kanalda 7 milyon izlenme vardı aktif bir kanaldı. karaoke yapıyordum. ve benimle aynı şekilde karaoke yapan kişi cihan koraltan. bana telif attı. muzikler ona ait olmamasına rağmen. adam telif atmış bide bendeki muzikleri alıp kendi kanalında paylaşmış. bende dedim telifi kaldır diye. adamda dedi telif haklarını felan satın aldım dedi. sonra bana dediki videoları sil telifi kaldıracam dedi. bende videoları sildim 18 temmuzda ve telifi geri cekmesini istedim. cihan koraltanda bana dediki telifi geri cektim. arkadaş ne geri cekmesi 3 gun telifin kalkmasını bekledim ve 21 temmuzda kanalım kapandı. normalde telifi geri cektiğinde 1 saat icerisinde felan kalkar. adam beni cok fena kandırdı. tam bir emek hırsızı. kim bilir bu yontemle kac kişinin kanalını kapattırdı. ulan sabah akşam uğraşıyordum videoları yapmak icin. iş gucde yok belki dedim youtubeden kazanırız. kanalımda iyi goruntuleniyordu. ama işte duzanbazın biri geldi kanalımıza telif attı. onceki kanalımıda cihan koraltan kapattı. 4 bin abonem vardı. şimdi ben kanalımı nasıl geri actırabilirim acaba, şuan cok kotu durumdayım