Kızlar cok moralim bozuk.. inşallah tecrube eden birilerinden rahatlatıcı birşeyler duyarım.

Şoyleki, 2 yıllık evliyiz, bir yıla yakındır bebek istiyoruz.. ben surekli doktora gittim, anormal bsy yok dedi, herşey yolunda dedi.. bi sure olmayınca eşin de konntrole gitsin dedi. O cok ağırdan aldı ama bu isi, gidip sperm vermek cok iğrenc bisey nasıl yapıcam diye diye.. neyse sonunda gitti.. varikosel dedi doktor ama ameliyata gerek yok dedi. Sonra kruger yaptırdı. O testte baş anomalisi %90 cıktı. Kendi doktoru hicbirsey demedi, engel değil, denemeye devam edin dedi. Ama Ben kadın doğumcuma gosterdim, sperm sayısı ve hızı iyi, onda sorun yok, ama baş anomalisi bu kadar yuksekken, o spermler yumurtayı dolleyemez, cok cok duşuk ihtimal, olsa bile sağlıklı olmaz dedi. O yuzden aşılama vs de işe yaramaz bu durumda, direk bi tup bebek merkeziyle goruşun dedi.

Şimdi yine eşimin kendisini hazır hissetmesini ve gitmeyi bekliyoruz. Ben olsam ertesi gun giderdim ama onun da ustune gitmek istemiyrum. Caresiz hissediyorum. Yakınlarımızdan baskı vs gormuyoruz ama etraftan surekli hadi yok mu duşunmuyor musunuz, istemiyor musnuuz soruları cok uzuyor beni…

Bu durumda olup guzel haber verecek kimse var mıdır? Guzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Ankarada tup bebek merkezi onerirseniz cok sevinirim. doktorum bana ankara tup bebek merkezini onerdi ama ..bilemiorum. onerilerinizi bekliyorum.