baya hastayım dışardan yemek soyledim, kredi kartıyla uygulama uzerinden.kurye beni aradı adres tam olarak neresi diye. bende konum atıyım dedim. katı ve daire numarasını yazdım. korona değilim ama sesim de hastalıktan berbat cıkıyor. kurye de abla korona mısın dedi bende kapının onune bırak dedim huylanmasın diye.
tekrar aradı, apartman ismi soyledi burası değil mi diye. bende evet dedim. o sırada geldi muhtemelen ama sonra 10 dk ses cıkmadı. sonra aradı siparişi aldın mı abla diye. yok dedim. sonra bana cıkış yaptı '' sen demedin mi 5.kat diye'' diye. daire numarası 5 dedim kat 2 demiştim. bende 5. kata kapıya bıraktı sanıyorum. gittim baktım yok.
tamam yemeğini getiriyim ben sana diye saygısız bir ses tonuyla telefonu kapattı. gelen giden yok. sonra ben aradım ben asansore bırakmıştım yok mu orda diyor. baktım yok dedim meğer o paketi bırakınca asansorde 5.kata cıkmış anlattığı doğru ise.
ondan sonra dedi ki lanet olsun ben kendi cebimden oder getiririm dedi zaten gunluğum 70 tl dedi. bende getirme kalsın dedim.
sonra uygulama uzerinden yazdım, parayı iade ettiler.
yine de diyorum getirdiyse buraya kadar biri paketi aldıysa ya da cop diye attıysa diye. yine de icime dert oldu.