Merhaba hanımlar şu 50 gune yakındır o kadar kotuyum ki halimi bir ben birde rabbim goruyor 10 kasım da bi telefonla herşey mahfoldu anneannemin olum haberi ne var bunda herkes yaşıycak dediğinizi duyar gibiyim evet herkes yaşıycak ama bunun sebebi insanın en yakını olunca bi başka oluyor oz dayım olumune sebep oldu anne katili oldu yani bir kac gun annem ve teyzem icin hep icime attım uzuntumu ben guclu durdumki onları ayakta tutabileyim aradan 20 gun gecti diğer dayımın olum haberi geldi sonra eşimin amcası en son eşimin dedesi butun hepsi 1 ay icerisinde oldu bi yasımız bitmeden 2. 3. Hatta 4. Yasımızı tutmaya başladık şuanda tutuklu yargılanıyor ama iceriden cıkma ihtimali var ve iceriden cıkarsa annem ve tryzemi oldureceğimi soyluyor ben bunları duşunmekten cok kotu oluyorum korkuyorum o kadar cok doluyum kii nasıl bir yol izlemem gerektiğini kestiremiyorum kalbim sıkışıyor nefrsim daralıyor surekli panik atak krizi geciriyorum psikiyatrise gideyim diyorum devlette randevu bulamıyorum ozelde 500 tl seans ucreti delirmeme ramak kaldı (