Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe gunu kovid pozitif olduğumuzu oğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geciriyor. Sık sık ust uste iki gun ateşlendi halisunasyon gorecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.
Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yuruyerek 15 dakika mesafe de ve hergun bizi gormeye geldi yemek yaptı ihtiyaclarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin
Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yuruyerek. Yaşı 50 hic sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu gormedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar gunu de kucuk kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.
Bilmiyorum yanlış mi duşunuyorum ama ben bu duruma cok uzuldum. Eşim aşına cok icerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi gormeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyac alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi gorseydi. Ben mi yanlış duşunuyorum.
Bu duruma cok icerledim. Eşime uygun bi dille soylemeli miyim sizce yoksa soylememeli miyim ?
Bu arada sırf yarın tatile gidecek diye belki gormeye gelir oda belki.