Daha once lutfen bana sovmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sovebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi soyledigimden beri pesimden kosuyordu. Surekli yaziyor, surekli in seni goreyim diyordu. Gordugu yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin onune biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergun icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok boyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kotu olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sovmesi serbest ve inanin bende kendime sovuyorum suan.