Arkadaşlar merhaba;
6 yıllık evliyim severek evlendik 2 cocuğum var konuyu buraya acmamın sebebi ailem belki canı olduğum icin yanlış yonlendirir sizlere danışmak istedim kafamda bazı şeyleri oturtabilmek icin.Eşim ile evlendik evleneli sorunlar kavgalar bitmedi mesaj ile aldatmalar,şiddet vs hepsini yaşadım ama idare ettim alttan almam gereken yerlerde aldım bir kısım kotu huylarını bıraktırdım ama sanırım bende artık yoruldum ilk cocuğumu cok istedim 2.yılda rabbim nasip etti 2.evladımında yiyecek lokması varmış diyelim şukurler olsun varlıklarına

şimdi zor ve riskli hamilelikti ama hic eş desteği gormedim genelde uzerine kendi de sıkıntı cıkarmayı tercih etti ne kadar zorlandığımı bildiği halde neyse doğum zamanı geldi ozel hastaneye muayene gidiyordum doğuma bir hafta kala tutturdu tıpa gideceksin doğuma dedim ki ilk cocuğumu da burada yaptırdım şimdi de burada olmak istiyorum tıp asistan sokuyır doğuma benim doğumum riskli hoca girdirirsek olur o da daha maliyetli olur neyse son gunlerimi burnumdan getire getire avm ortasında bile bağırmışlığı var bu yuzden kabul ettirdim doğum gunu cattı gece sorunsuz gecsin diye dua ediyorum oturmuş TV seyrediyor isteklerde bulunuyor halen sabah doğuma gireceğim hastaneye geldik yine hastanenin onunde durduk yere sallanma lan hadi diye bağırdı ailem seni seviyoruz falan diyerek ope koklaya yoladı cunku tekrar doğumdan cıkamama durumum vardı bu adam yuzume bile bakmadı neyse cıktım şukur sağlıkla yine aynı tavırlar surekli iğneleyici laflar lohusa donemimde yine durduk yere buyuk buyuk kavgalar cıkardı bir haftalıkken arkadaşları ile maca gitti evde tek bırakıp neyse bunlarda her hakareti yaptı 1 aylık lohusa ile. kavgamızda istemiyorumu gec her şey dedi neyse sunger cektik dikiş yerimde kanama oluştu dedim kş doktora gitmem lazım dedim daha neler dedi bir daha sormadı bile kızımı hep ben kaldırdım yatırdım yerine dikişe rağmen hic oralı olmadı herşeyi istedi ağır falan demedi oğlum da doğdu doğalı bir gece bile uyandırmadım hep kendim yaptım yardım edenim olmamasına rağmen yemeğini bile aksatmadım neyse bunları hep eş olduğum icin yaptım

Dun akşam kş olayda da duğun videomuzu izlemek istedi bende actım ben oynamayı cok bilmem eşimde duğun videoyu ne zaman izlese dalga gecer acarken de dedim ki bir ses geliyordu videodan o kim acaba dedim dedi ki canım ben hatırlamam ki o gunu tek hatırladığım oynaman dedi bu konuda hassas olduğumu bildiği halde sonra video başladı cenazeye gidiyoruz surata bak dedi bende boyle her şeyi eleştirecek misin dedim kapadım bana yine hakaret edercesine yine kufurlu konuşmalar etti neymiş videoyu kapatmışım şimdi dunden beri şunu duşunuyorum ben cocuklarıma yetmeyeceğim surekli bu adam benim kafamı meşgul edecek bu ortada sizce 28 yaşındayım daha da yaşım buyumeden bu işe son vermeli miyim gelecek yorumlara şimdiden teşekkur ederim Allah sizlere guzel gunler gostersin