Oncelikle bu biraz hassas bir konu ve boyle sosyal hele de tamamen kadınlardan oluşan bir platformda acılması doğru mu bilmiyorum.O yuzden kusura bakmayın ama acmak istedim cunku bu kararmışlık sadece benim değil hepimizin yenmesi gereken bir şey.Tum kadınların.Zaten birazdan kesin polemik cıkar ve konu kapanır.Boyle şeyleri sevmem,kusura bakmayın polemiğe sebep olabilirim biraz ama yazmazsam birine danışmazsam catlayacağım.
Daha fazla uzatmayacağım,ben kucukken cok duşmanca bir zihniyetle yetiştirildim.Benim annem,akrabalarım kadın duşmanı cumleler kullanır.Annem acık giyinen kadınlara direkt f*hişe der.Hatta genel olarak kadınlara s*rtuk der sebepsiz yere.Teyzelerim de oyledir.Kuzenim bir cocuktan hoşlandığı icin o*spu demişlerdi,yakası biraz acık bir bluz hediye geldiğinde "Bunu k*rhanede mi giyeceksin" demişlerdi.O zaman 16-17 yaşındaydı kuzenim de.İşte boyle başka bir suru şey.
Evlilik oncesi cinsel ilişkiye giren hatta cinsel ilişkiyi gectim erkek arkadaşları olan kadınlara,kızlara "Onları ileride kimse beğenip almayacak bile" derler.
"Kadınların tek derdi erkekler ve seks" derler.
Evet bunları duymak hoşunuza gitmiyor ama ben 20 yıl bunlarla buyudum.Hala da bunlarla yaşıyorum.Her gun bu cumleleri duyuyorum.Ve şimdi de sizden yardım istiyorum.Ben bu duşunceleri hic desteklemedim.Hep direndim.
Ama bilincaltıma yerleşmişler,cıkmıyorlar.Ozgur ve cesur kadınları duşununce icimi kotu hisler kaplıyor.Nasıl kotu hisler derseniz herkese ve her şeye karşı ofke gibi.Neden biz yalanlarla ve duşmanlıkla,psikolojik baskıyla buyuduk ? Ve ben niye diğer hemcinslerim gibi guclu olup bu zihniyete ve dunyaya karşı olan sinir ve uzuntumden kurtulamadım ?
Bilincaltı nasıl temizlenir? Siz etrafınızdaki karanlık zihniyetlerle nasıl başa cıktınız ? Herkes aşırı ozgurlukcu ailelerde buyumemiştir herhalde burada.Bana da oğretin yoksa kalbim daha da kararacak.Cunku buyuk şehire taşındığımız icin daha farklı hayatlar goruyoruz ve artık surekli namus uzerinden aşağılama cumleleri duyuyorum.Eskisine gore sıklaştı.Sarılan genc bir cift gorduğumuzde "Nolur annem bir şey demesin nolur onları gormesin" diye icimden geciriyorum.
Cunku insani gorduğum şeyleri aşağılayan bir kafa yapısının beynime soktuklarıyla gercek duşuncelerimin kafamın icinde kavga etmesini istemiyorum artık.Ben kazanmak istiyorum,doğruluk kazansın istiyorum ama hep ofke ve kotuluk kazanıyor sanırım cunku sonunda ben hep mutsuz oluyorum.
Sizin de coğunuzun ailelerinde boyle durumlar olmuştur.Nasıl aştınız nasıl yendiniz? Peki ya size aşılananlar nasıl cıktı beyninizden ?
Tekrar soyluyorum,bu herhangi bir kesimi ya da topluluğu aşağılayıcı bir yazı değil.Ben burada benden buyuk ve tecrubeli hemcinslerime bilincaltımın derinliklerini actım ve onlardan yardım istiyorum.Acık acık sadece yardım istiyorum.Ha derseniz ki şu cumlende şunu demişsin gibi anladım,yanlış yapmışsın,o zaman duzeltir daha doğru ifade etmeye calışırım.
Ben sadece icimi ve cevremi temizlemek istiyorum artık.Bilincaltım pespembe olsun cicek gibi.Ozgurluğu icselleştiremiyorum,ne kadar istesem de olmuyor.Bir turlu cok sıradan bir şeymiş gibi olamıyor benim icin.Direkt gozumun onune bana aktarılanlar geliyor.İcimde karanlık bir bulut oluşturmuşum git gide buyuyor.Nasıl gonderirim bu lanet şeyi kafamdan def olsun gitsin nolur ya.Psikoz mu geciriyorum anlamadım ki.
Cok karışık olmuş ama anlamadığınız bir yer olursa lutfen bana sorun.Konu yanlış anlaşılmaya musait cunku.Ayrıca troll falan da kesinlikle değilim.Milleti birbirine duşurmek gibi bir amacım yok hatta polemik cıkmasın diye dua ediyorum şu an.