Merhaba hanımlar cok bunaldım kimseyle konuşamadım bari yazıp biraz rahatlayayım dedim covid olmuşum ve ağrılı geciriyorum dun eş kişisiyle dehset bir tartışma yaşadık benden birsey istedi bende hep emir ayakta duramıyorum dedim diye en nefret ettiğim şeyi Yaptı 2,5 yaşındaki oğlum kucağındayken bağırdı bende sana cocuğun yanında bağırma demedim mi deyince yumruklarını sıkıp uzerime yurudu (cocuk hala. Kucağında ve ağlıyor)vuracakmısın hadi vurda ne olacaksa olsun dedim kapıyı yumruklamaya başladı cocuğu zorla aldım kucağında daha da hızını alamadı gitti kafasını duvara vurmaya başladı cocuğum babam napıyor diye cığlık cığlığa ağlamaya başladı git evden defol dedim (tamamen hava alsın bizden uzaklaşsın diyeydi)gitmek şoyle dursun evden beni kovdu tapu onun uzerine diye bende kapıya yonelince kolumdan tuttu hırpaladı kolum morarmış gece gordum bende polisi aradım beni hırpalarken bile cocuğum kucağımdaydı deliye dondu yavrum. Polis geldi sakinleştirdi tabi buarada bana saydırıyor ne yatakta kadınlığın var ne yaptığın yenir ne supurduğunde oturulur senin başından zaten bi nişan gecmiş ben ne diye seni almışım beni zorla nikah masasını goturdun vs ve tum bunlara seni sevmiyorum senden tiksiniyorum demişim beyimizin zoruna gitmiş neyse bu akşam geldi ama oluyorum ağrıdan hıckıra hıckıra ağlıyorum kapının onunden geciyorda neyin var demiyor. Onume bir kaşık corba koymuyor.kurt kışı gecirirde yediği ayazı unutmaz derler ya bende bu 2 gunu unutmam
Burada bazı yorumlar olmuş onlara ithafen yazayım boşanma kararımı aldım benim icin evladımdan onemli birşey olamaz zaten iyi bir işim var tutarım evimi annemin yakınından ki cocuğuma annem bakıyor zaten yaşarız yavrumla...ben eş kişisinin corba yapmamış nasılsın dememişinde değilim onu bu durumda bir insana nasıl merhametsiz yaklaştığını anlatmak icin yazdım.darp raporu alamadım karantinada olduğum icin dışarı cıkartılamadım ama istersem surecim bitince şikayetci olabilirmişim tekrardan
Arkadaşlar son durumları paylaşmak istedim sizlerle dun avukat bir arkadaşımı aradım durumu anlattım yapmam gerekenleri soyledi karantina bitimi yuzyuze goruşeceğiz.buarada yemek yapmadığına mı takıldın demeyin gunluk yaşananları aktarıyorum