Merhaba hanımlar,2,5 yıldır annem babam oğlum ve ben beraber yaşıyoruz.Annemler ogluma bakmak icin gelmişlerdi, Haziran'da gidecekler cocuğu kreşe vereceğim.Annem cocuğa bakiyo ben de ona sigorta oduyorum.Babam işsiz ve 3 yıldır herhangi bir geliri yok,onlara bakıyorum,annem ağustosta emekli oluyor.

Gelelim mevzuya : Bizim bir gelinimiz var x olsun adı.İyi anlaşırız,annem kızı gibi gorur biz de kardeş gibi...kırıcı değildir, kusmez vs fakat evde asla yemek yapmaz.Ayak ustu atistirarak oğun atıyorlar.Kendi ailesinden biri ya da arkadaşı gelecek olsa birden icinden bir aşcı cıkar ve sosyal medyada paylaşır.Yapinca gercekten cok guzel yapar,pizza lahmacun vs hele ki..

Annem 15 tatil icin oraya gitmisti.10 gundur hasta,grip ilacları yazmış doktor fakat bişey yemiyor ki ilac icsin.Az once aradım sesi yine kotu.İlaclari duzgun icmiyorum ondan iyileşmedim galiba diyor,neyse ben kalkıp biseyler hazirlayim da yiyeyim ilac iceyim dedi.Yalniz misin evde dedim ,x annesindeydi sabah geldi dedi.Niye yemek yapmiyorsun deyince surat ediyormuş ve yine yapmiyormuş ki evde hasta var.

Eve kv gelmiş, yılda bir gorumce gelmiş insan hic mi umursamaz.Bizi gectim kardeşim yumurta ile yaşıyor.

Normal mi bunlsr sizce ?

NOT : X ev hanımı, evlendi işi bıraktı, kardeşim asgari ucret ile calışıyor.Kardesim evde temizlik yapıyor,haki yıkıyor,cam siliyor.
1,5 yaşında bir cocukları var.