Merhaba hanımlar aslında benim bu mevzu yeni değil benim icin ama aksam aksam yine bir uzuldum yine bir dertlendim. Butun arkadaşlarım evlendi evlenmeyenler en kotu ihtimal nisanlanli ya da sozlu. Ben ne yaptıysam bir turlu olmadı. Tavsiye usulu goruşmelere gittim icim ısınmadı. Bana yaklaşmaya calışanlar oldu ama bir turlu emin olamadım. Benim yuruduklerim bana oralı olmadı. Velhasıl geldim 26 ya 1991 doğumluyum. Yani hayatımda biri olmadığını duşunursek ne ara olacak belli değil. Annem akrabalar herkes ustume geliyor patlama noktasına geliyorum bazen. Surekli birileriyle goruşmek de istemiyorum artık. Cunku ben de hayallere kapılıyorum hemen. Ya bekledigim gibi olmuyor ya da karşı tarafın beklediği gibi. Artık ne yapsam bilmiyorum. Turbelere falan gitmeye başladım her duamda bu var. Hani duşunme bu kadar hayırlısı diyeceksiniz. Ben zaten dusunmemeye calisiyorum2. Ama bunun sonu yok gibi bilmiyorum. Dua edip ya da baska bir sekilde evlenen var mi yanlis anlamayın ben hep hayırlıs gonlume gore biri diye dua ederim tabiki mutsuz bir evliliktense bekarlik iyidir. Yine de tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum. Lutfen sizde bana dua edin. Muslumanın muslumana temiz ağızdan duası makbuldur insallah. Hepinize iyi aksamlar.