Biliyorum dini konu yasak ama konum pek dini sayılmaz zaten. Co muhafazakar bi ailede yetiştim. Daha 7-8 yaşlarında kafam kapatılmaya başlanmıştı. Cok kısıtlı buyudum. Kısa kollu veya pantolon bile giyince anne babam laf soylerdi. Bu baskılara 16 yaşına kadar direndim. Karşı geldim cok kavgalar ettik. Ama sonra nişanlandm ve artık iki aile baskısı olunca dayanamadım ve kapandım.
Su an 26 yaşındayım ama hala istemiyorum. Asla alışamadım. Alışabileceğimi de zannetmiyorum. Bu yuzden acılma kararı aldım. Once eşime soyledim. Onceden asla boyle bi şeyi kabul etmezdi ama ne kadar uzgun olduğumu gorunce kabul etti. Zaten izin istememiştim sadece bana destek ol dedim o da tamam dedi.
Anneme de aynı şekilde ben kafamı acıyorum artık deyince bi şey demedi cunku daha once de artık yapamıyorum demiştim. Sen bilirsin cocuk değilsin kendi kararın dedi. Onceden yaptıklarına da cok pişman.
Ama gelin gorun ki ben eşimin ailesinin tepkilerini asla kestiremiyorum. Tesettur konusunda cok sıkı değiller. Makyajima yada pantolonumu bi şey demiyorlar. Ama biliyorum ki acıldığımi gorunce buyuk olay cıkacak.
Eşime sen soyle benim cesaretim yok dedim o soyleyecek ama ben cok sessiz bi insanım. Bi şey deseler cevap vermezsem diye icim icimi yiyor. Sizce cok tepki alir miyim? Anksiyetem var kriz gecirmekten de korkuyorum. Şua n duşunurken bile ellerim titriyor. Karşılarında zayıf gorunmek istemiyorum. Bana tavsiye verin lutfen cok dominantlar hep dediğim dedik insanlar. Biliyorum beni vazgecirmeye calışacaklar. Ama benim kararım kesin. Eşimde arkamda bu yuzden icim rahat. Tavsiyelerinizi bekliyorum...