Arkadaşlar konu kapandı Eski konU. .

Konudan sonra kactım . İyiyim. Davalar acıldı. Cezadan ceza aldı. Cezadan kacıyor. Bir kac defa yerim değişti. Şuan biri sıkıntı yok. Halen davalar sonuclanmadı. Hepsi bu kadar. Yeni girebildim.

Herkese merhaba .
Ben 3 yıllık evliym bir oğlum var. Her şeyi dort dortluk bir insan gibi kendini anlattı hep . Elde etmek icin cok yalan soylemiş bunu sonra itiraf ettie. Bnim ailesel problemlerin olmasininda etkisiyle sevgili anlamında goruşmeye başladık. Tabi her zaman kendini ovdu ben eşime yardım ederdim . O evdeyken evdeydim herşeyi beraber yapardık gibi. Aynı zaman da cevresindeki arkadaslarida bu şekilde ayarlamalar yaptırmış. Mesala; beraber yemeği gittigimiz bir arkadaşı ile otururken tuvalete diye kalkar ; arkadaşı başlar hemen cok iyi evine bağlı, hic yuzu gulmedi kader işte gibi. Cok icermiş ben bunu bilmiyordum. Bana soylediği ise onceden evliyken hafta da bir iki ictiği ama acıdan boyle yaptığıni soylerdi. Gunluk 8 bira ona gore alkoliklik değil cunku.
Evlendik dahada kotuleşti ickisi balayında zaten boka sardı . Aynı zamanda ofke problemleri olduğunu gordum.

Duğunde takı yapılmasın takının değeri yok para taksin herkes dedi tamam dedim. Paralar ona gitti.
Sacma sapan kavgalar evde butun gun olmamalar . İşten geldiği gibi eve coğu zaman uğramadan arkadaşlarıyla mahalli yerlerde icer . Yani mekan degil ama eve yakın yerlerde . Ailesi ickisine tek kelime etmez ki ailesi agzini acamaz tum aile akraba nedense korkar.

Arkamda , korkabilecegi kimse yok . Belki bu yuzden korkusu yok bana karşı. Ailem boşanmış akrabalarım hepsi yurtdışında yaşıyor . Babam ve ablamla goruşmuyorum . Yani bir akrabamda yok annem dışında .

Ailem bu kadar ictiğini bilmiyordu. Ki anlamasın annem diye doğumdan sonra ben bakamıyomuyum oğluma diye evden yolladım. Annem cok iciyorsun yazık değil mi dediği icinde kavga cıkardı. "Benim annem babam karışamaz sen kimsin diye . evden kovmaya kadar vardı , ben engel oldum .Bu kavgadan sonra annemin torununu gorme yasağı geldi. Annemi ben gidip goruyorum bulunduğumuz yere iki vasıta ki yarım saat oturup kalkarım o da goturmezse oğlanı birakamiycamibildigi icin gidemem. İlk zamanlar iki haftada bir şimdi aklına eserse bazen 3 ay bazen 6 ay.

Surekli sacma sapan şeylerden tartışma cıkarır susarsaniz problem susmazsaniz problem. Ona gore siz problemsiniz. Aglarsiniz gelir dalga gecer. Hatta bir gun sinir krizi gecirdim tuvalete girdim cıktım yere ağlıyorum . " Ne halt yiyion burda agliyacağına işimi gor" dedi. Ve ayni zamanda eski sevgilisiyle( uzakta evli iki cocuğu var kadının) surekli goruştuğunu telefonla ve arada goruntulu aradığını biliyorum. Kesinlikle yok oyle birşey sacmalıyorsun dedu. Kadını bir sekilde bertaraf ettim . Ama o muhabbetten sonra surekli benle ilgi bir hastalık bir eksiklik olduğunda şaka yaptığı sanarak . Ne olcak yenisi gelio desene ohohh ona sahip olanı alırız gibi konuşmalar. Ya da asagilamalar sen kkadinmisin. Ne mezunuydun sen universitemiz yirt at o diplomayı boşa gitmişin gibi gibi.

Ayrilmamamizin sebebi ( artik sevgiyi birakmadi) ofke problemleri ve cocuğu kacirabilir. Veya aileme salca olabilir. Ki tehditte etmişti daha once ;yabancı passini cıkarıp kaciririm diye . Kapıdan cıkamaz muvafakat name olmadan diyebilirsiniz. Ama başka yolları kullanır inatdir .
BAzı arkadaşlarımla nedensiz eşini arayıp bundan sonra langirdamiycaklar yaptı. Zaten arkadaşım yok gorustuklerimde kendi arkadaslarinin esi. esi.Bana psikolojik eziyet etmekte.

Beraber bir yere gitmeyiz . Duğunlere beraber gitmeyiz cunku icer. Hotel de kalamayiz sınırsız icki nedeniyle bokunu cıkarıp 20 bardak icer sabahtan başlar geceye kadar. Aile oturması yok . Arkadaş yok . Arada bir onun arkadaşlarına gidilir orda da icer.

İcmediği bazı zamanlar iyi olabiliyor. Ama kesinlikle bırakması birşeyi değiştircek gibi degil. Bırakmayı denedi ilac aldım kullandı. Etkiside cok iyiydi ama icemedigi icin bıraktı. Alkolun ona zarar vermediğini savunur . Sizcak gibiyken cinsellik ister bazen ustunde uyuya kalir kaldırmaya calışırsınız. Cunku alkolik olmadığını kanıtlamaya calisir.

Ben neyim bu adamın derdi ne ?.

Seviyor deseniz başkalarına demiski karim cok iyi insan dort dortluk ama ben onu sevmiyorum hala oleni ozluyorum der. Ulan peşimde koşan sensin bana bir yuva ver diye olen sensin . Yemeğin iyi temizliğin iyi . Cıkar gider nerde olduğunu bilemeyiz bazen . Sorarım ;(aslında cihaz konumdan gorurum nerde olduğudan haberi yok bundan) nerdesin? ." Dışarda, tamam nerdesin yemek icin sordum; "disarda . bana baligila gitcem der gider. Ben bilmem kimle denize gitcem der gider ben gezmeye gidiom der gider. Niye kotu davranıyorsun o zaman ben sana ne yaptım ?.

Bekar bir kocam ve evli olan bir ben varım . Cocukla ilişkisi deseniz nadir 1 saat yanında durabildigi. Arada iyi olduğu da olur. Bazen dersiniz ki bu adama ne oldu cocukla oynar hadi bir yerlere gidelim der. Ben gitcem sen uğraşma alışverişi yapalım benzini koyayım.

Ama birşey olduğunda benim cocuğum sanane benim cocuğum alir giderim gidersen gitti oğlum burda kalacak.
Psikolojik problemlerin var diye itiraf ediyor. Anladığım kadarıyla da buyuk ihtimal bipolar bozukluk . Tedavi ol aile terapisti ne gidelim onada yok . Ben bu evde hizmetci bakıcı ve o ... Ama karısı falan degilim kolesiyim . Geldiğinde de konusmamamayi dayak atmaya dahi kalksa konuşmamayı yuzune bakmamayi duşunuyorum. Ancak oğlumun onunde kavga etmeye yada onu kullanmaya kalkar diye korkuyorum. Lutfen yardimm edin problem nerde. Ne yapicam?ona gore problem yok hicbir şey olmamış gibi hatta siz sucluymus gibi davranır. Ona gore biz cok mutluyuz ama tablo bu .