Merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere acmışımdır. Benim icin buyuk dert. Ben boşanma konusunda kafama takılan şeyleri iyice araştırıp herşeyi oğrenmeye calısıyorum. Belki aramızda bi avukat veya bilgisi olan arkadaşlar vardır. Şimdi ben doğduğumda annem hastaymış . Bu yuzden beni babannemin ustune kaydetmişler. Yani babannem, annem olarak gozukuyor. Anneme birşey olsaydı babannem bakarım demiş. Annem yaşıyor şukur . Bu yuzden babannem vefat edince bana yetim maaşı kaldı. Bir gun laf arasında kaynanam ' sahtekarlık yapmışlar, adam bulup torpille oyle yapmışlardır ,duyulsa siz ceza alırsnız'gibi cumleler kurdu. Biz boşanırken bunu mahkemede soyleseler bi sıkıntı cıkar mı? Soyledikleri taktirde, Ben o maaşı tekrar alabilir miyim ? Yasaklanırmı acaba. Evlenmeden once alıyordum . Evlenince alınmıyor biliyorsunuz ki. Kısa bir sure aldım sonrasnda evlendik zaten.Cunku boşandığım taktirde o paraya ihtiyacım olacak. Yada soyledikleri zaman beni zaten babannem buyuttu annem gibi desem? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum