Haziran ayında birine acılmıştım, aynı yerde oturmuyorduk mesafe vardı. Whatsapp uzerinden konuşuyorduk ve hep ben yazıyordum. Bir gun direkt acıldım konuya girip. Belki gelip gecicidir bu his senden bir karşılık beklemiyorum sadece soylemek istedim vs. demiştim. O da kibarca reddetmişti yaş nedeniyle. 3 yaş vardı gerci. Ama sonra bir sabah uyandığımda sosyal medyaya girdim nişanlandığını oğrendim fotoğraf atmıştı sosyal medyasına. Bende o kişiyi cıkardım takipten o fotoğrafı gorunce aniden. Zaten hazirandan beridir yazmıyordum konuşmuyordum ama takipleşiyorduk karşılıklı. 20ye yakın ortak takipcimiz var hala.
Arada bakıyorum profiline, hislerim duygularım eskisi gibi yok zaten olması da doğru olmaz. Ama tekrar takip etsem bu kızın amacı ne hala duygu mu besliyor diye duşunur mu? Hic yazmayıp sadece takip etsem rahatsız olur mu sizce? Korkuyorum ve cekiniyorum doğrusu ama hesabı herkese acık ve fazlasıyla ortak takipcimiz var. İcimde kotu bir niyet yok ama arada paylaşımlarını gormek icin yani konuşmasam da takip etmek istiyordum. Karşımdaki kişi kotu duşunur mu ?