Herkese merhaba cevremizde artık cok sıkca duymaya başladığımız tup bebek ya bir yakınımızın başında ya kendi başımızda mucadele sabır ve azim isteyen bir surec ,sebebi kadın veya erkek her neyse normal yoldan gebe kalamayan bizim gibi ciftlerin zorlu ve tekrarlayan mucadele seruveni ,hayattaki imtihanı...artık adına ne derseniz
bizde yıllardır bunun mucadelesini veren ciftlerden biriyiz evlenmeden once başıma geleceğini hic duşunmediğim ve evlenir evlenmez kısa bir surede ailemin gundemine duşun ve hala bizimle birlikle yaşayıp giden tup bebek,ortada dolaşan bir suru bilgi kirliliğini giderecek tecrubelerimizi paylaşacağımız bu konuyu acmak istedim.tecrubelerimizi deneyimlerimizi burada paylaşırsak birbirimize umit olacağımızı duşunuyorum.
Bebek sahibi olmak isteyen ciftler her duyduklarını uygulamaya calışıyorlar bitkiseller ,kocakarı ilacları,hocalar vs vs Arkadaşlar bizim bu hastalığımızı rant kapısına cevirmek istiyen uyanık ve kendini zeki zanneden insanlar var iyice araştırmadan, her duyduğumuzu uygulamayalım hem paramızdan hemde canımızdan olmayalım kaş yapalım derken goz cıkarmayalım bu tip fırsatcılara karşı uyanık olalım,ve burada birbirimizi uyaralım Allah hepimize helalinden bebeklerimizi nasip etsin.ozetle demek istediğim şu ki bu zorda olsa şifası olan bir hatalık şifamızı hocalarla hacılarla otlarla falan değil işin uzmanlarıyla gercek ilim ve irfan sahiplariyle bulmayı nasip etsin Allah. rica ediyorum burada iyi kotu deneyimlerimizi paylaşalım aynı hatalara tekrar duşmeyelim başkalarıda duşmesin A.E.OLUN
rant kapısı tup bebek
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- rant kapısı tup bebek