Merhaba kızlar en kısa şekilde anlatmaya calışacağım. Evlendiğimizin ilk iki yılı cehennemden beter gecti kv ve onun gazlamalarıyla ailesi sebebiyle. Oldurmekle tehdit ettirmelerden tutun aileme zarar verme tehditlerine kadar gitti iş. Hamile kalıp bebeğim olunca tavrı değişti eskiye nazaran daha iyi diyebilirim. Şu an birlikte kalmak zorunda kaldık maalesef ki . Yazlık yerde yaşadığımız icin doğal gaz yok bulunduğumuz bolgede evim de aşırı buyuk klima elektrikli soba vs hic birşey ısıtamadık evi . Faturada zamlarla birlikte 3600 lira geldi ısınmamamıza rağmen

kv evi merkezi sistem ve cehennem gibi sıcak ust katı bize ayarladı bebeğe beşik almış koymuş . Bizde bebeğimiz icin geldik mecburen . Ama kızlar yani surekli alttan alttan laf sokmalar, her şeye mudahale etmeler bebeğime sen benim kızımsın demeler , yemek işini bana kitlenemeler, surekli kendi anneliği ile kıyaslamalar yani insanı bezdirecek her turlu hareketi yapıyor . Eşimde diyorki anneme net tavrını koyman lazım bugun kararlı davranıp yarın yumuşarsan annem boyle davranır diyor ki oyle zaten ben de biliyorum ama yapamıyorum . Mesela o yemek yaparken bende yardım etmek istiyorum icim rahat etmiyor bir anda butun iş bana kitleniyor bebeğimle ilgilenemiyorum .yada ek gıdaya yeni gectim uc gun kuralı ilerliyorum mevsim sebzelerini buharda haşlayıp o benden habersiz yemeklerin suyundan vs veriyor bebeğe

bu şekilde bir suru şey . Siz ce nasıl bir tavır takınmalıyım . Sadece bebeğimle ilgilenip hic bir işe karışmamalımıyım. Yetiştirme tarzımın dışına cıktığında sert mi tepki vermeliyim nasıl olmalı şimdiden teşekkur ederim .