Yaklaşık 2 yıldır beraber olduğum her koşulda yanında olup zor zamanında yetiştiğim maddi sorunlar yaşadığında destek olduğum manevi sıkıntılarında herşeyden one koyup yanında olduğum ailesi ile bile tanıştığım bana evlenelim diyip duran sevgilimin eski sevgilisine mesajlar attığını yalvardığını şarkılar yollayıp geceleri aradığını, benim yanımdayken bile tuvalete diye gidip sigara icmeye diye cıkıp onu aradığını oğrendim. Hasta diye gidip alıp evime getirip ona baktığım gunlerde hem de. Ben adam cok hasta yalnız kalmasın diye alıp getirdim evime. Baktım corbalar yaptım hastaneye goturdum. Ateşler icinde yandı da sabahlara kadar uyumadım başında. Sirkeli sular alnına bezler koymalar. Korona imiş bana da gecti sonra. Hastanelik oldum falan. Beraber karantinaya girmek zorunda kaldık. Ve bu karantina surecine tuvalete telefonla girmesinden kıllanıp kurcaladım işin icini. Hadi zaman gecsin diyerek online Sevgili testleri falan cozdurdum eğlencesine. Sonra testi cozerken baktım caktırmadan hic sevgilinizi aldattınız mı sorusuna evet cok pişmanım işaretlediğini gordum. O ne demek deyince onceki sevgilsiini bi kızla o kızı da başka bi kızla aldattığını soyledi. Dunyam başıma yıkıldı. O andan itibaren herşey değişti benim icin başkalarını aldatan beni de aldatıyodur dedim şifresini de değişmişti son zamanlarda ve o şifreyi girerken goz ucuyla bakıp şifresini oğrendim ve telefonunu kurcaladım. Başka isimle telefonunda sahte bi instagram acıp eski sevgilisine mesajlar şarkılar atıp yalvardığına vs gozyaşları icinde şahit oldum kavga kıyamet evden kovdum. Babasını aradım durumu anlattım ayrıldığımızı artık goruşmeyeceğimizi soyleyip hakkınızı helal edin dedim. Heryerden engelledim ama cok kotuyum cok yıkıldım dağıldım. Uyku uyuyamıyorum. Yemek yiyemiyorum. O kadar ağırıma gidiyor ki inanamıyorum. Birkac ortak arkadaşımız vardı cok yakın arkadaşlarım. Onlardan birine durumu anlattım bitirdik benle alakalı hicbir sorusuna cevap verme bilgi verme dedim. Kalbim cok ağrıyor. Cok zor bi durummuş. Bu nasıl gecer nasıl atlatılır var mı onerisi olan? Herşeyi beklerdim bunu beklemezdim arkadaşlar. Kendimi hic iyi hissetmiyorum kendimden tiksiniyorum balkona cıkıp o kıza mesaj atıp sonra gelip dokunduğu okşadığı saclarımdan tuttuğu ellerimden sarıldığı bedenimden nefes aldığı evimden yemek yediğimiz masadan okşadığı sevdiği kedimden her şeyden kendimden dahi tiksiniyorum nasıl bu kadar salak oldum inanamıyorum. Oz guvenim duştu. Niye diyorum ne vermedim. Hep guzel yemekler yapar tatlılar yapardım. Son zamanlar da hissiyat ya hicbişe yapasım gelmiyodu. Surekli tv izliyor bana eskisi gibi değil romantizm bi anda kesilmiş seni seviyorum demez olmuştu. İcimden bişe gelmiyor surekli odama kapanıp kitap okuyodum bikac gundur. Yemek falan yapmayı bıraktım. Soyleniyodu bazen sen yapmıyosun bari ben yapayım diyerek. Ben de tersliyodum senin hizmetcin yok kalk yap sen iyileştin ben hasta oldum şimdide ben hastayım heryerim ağrıyor diyordum. Bu tavırlarım mı itti diyeceğim ama sacma olacak. Aldatmanın fa bahanesi olmaz. Psikolojim bozuldu. Surekli duşunup duruyorum neden bana bunu yaptı bende neyi bulamadı diye. Ben bunu nasıl atlatırım. Varmı onerisi olan