Herkese iyi gunler..
Bu benim ikinci uyeliğim, yonetimden izin alarak 2. uyeliği aldım .
Nasıl anlatsam nereden başlasam bilmiyorum..
7 yıllık Evliyim , 1 cocuğum var. (Onu dunyadaki herseyden, herkesten daha cok seviyorum. )
Benim uzun bir suredir psikolojik olduğunu duşunduğum sıkıntılarım var. Zaman zaman ağlama krizlerine giriyorum. İcimde oyle buyuk bir sıkıntı var ki asla huzur vermiyor. Rahat uyku uyutmuyor, mutsuzum. Surekli uşuyorum. Yorganın altından cıkmak , insanlarla iletişim kurmak, yemek yemek vs vs hic birini istemiyorum. Surekli kotu şeyler geliyor aklıma ve surekli de gozumde canlanıyor. Uzun bir sure uykuya dalmak istiyorum. Onceleri bu kadar şiddetli değildi ama artık olmeyi bile duşunuyorum. Aklımda hep intihar duşuncesi var. Kendimi doğalgaz borusuna asılmış ya da balkondan atlayıp olmuş olarak duşunuyorum. Sonra evladım geliyor aklıma hemen vazgeciyorum. Benden sonra cok perişan olur diye ağlıyorum.
İşin kotu tarafı dışarıdan bakıldığında boyle değilim. İnsanlar beni Guler yuzumle , tatlı dilimle bilir. Eşim bile belki bu kadar kotu durumda olduğumun farkında değil. Daha da anlatamadığım kimseyle paylaşamadığı seyler de var.
Kotu seyler yazmayın lutfen zaten hayatımda iyi giden hic birsey yok . Dun kimseye soylemeden hastaneden randevu almaya calıştım fakat tum randevular doluymuş. Birazdan tekrar arayacağım. İnşallah alabilirim.