Hamilelikte şekerim cıktı aynı zamanda kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Sonra idrar enfeksiyonu cıktı surekli hastaneye yatmak zorunda kaldım bir suru antibiyotik ilac. Yani bir hamilelik ne kadar zor gecebilirse o kadar zor ve sancılı gecti benim icin.
34. Haftamda karaciğer enzimlerim yukseldi ve hellp sendromuyla sezeryana aldılar apar topar hayatımda yaşadığım en kotu mide ve sırt ağrısını yaşadım benzetme bile yapamıyorum o kadar kotu bir ağrı nefes alamıyordum.
Bunları anlattım asıl sorunum doğumdan sonra başladı. Sol tarafımda memenin alt kısımından kaburga bolgesinde şiddetli ağrılar yaşıyorum. Gitmediğim bolum ve doktor kalmadı kimse cozemedi. Cekinmediğim ultrason mr tomografi kalmadı. Refludur diyen mi ararsın dalaktır diyen mi. Hellp sendromu dalak ve karaciğerimde buyume yaptı ama bunun ağrı yapmayacağını soyluyor doktorlar. En son tomografi sonucundan sonra kaburgada hafif catlaklar olabileceğini soylediler fizik tedavi onerildi. Ama yok yok hicbir şekilde gecmiyor ağrılarım ağrı kesici de gecirmiyor. Ozellikle regl donemlerinde ve ev işi, biraz fazla yurumek cocuğu kucağımda uyutmak gibi basit eylemlerde ağrım arşa cıkıyor. Coğu zaman ağlaya ağlaya uyudum. Bugunde onlardan biri. Cok zor durumdayım cokta korkuyorum. Doğum yapalı 13 ay olmak uzere. Artık dayanmıyorum psikolojik olarakta yıprandım. Bu durumu yaşayan bilen var mı nolur bana yardımcı olsun. Bu konuda yardımcı olabilecek doktor biliyorsanız lutfen yazın maddi manevi cok yordu gittiğim doktorlar beni ve anlamadılar bile

Okuyanlara teşekkur ediyorum