31 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim.ilk 2 yıl cocuk duşunmediğimizden evliliğimizin 2. senesinin sonunda beklenene iki cizginin gorunmenesinin ardından suleymaniye kadın doğumda 2 negatif aşılama ve 1 negatif tup bebek sonucunda yarın iyibari ile bahceci tup bebek merkeZinde erbil yağmurla 2. tup bebek macerama başliyorum.amacım bizim gibi olan anne adaylarına elimden geldiği kadar tecrubelerimi ve bilgilerim aktararak sizinde bilgileriniz ile bu sureci daha rahat atlatmaktır
hic bir şeyin nedensiz olmadığını bir kere daha anladığımda negatif 2 aşılama ve 1 tup bebek denemesini arkamda bırakmıştım.raporumuzda koskoca NEDENSİZ İNFERTİLİTE yazmasının ardındaki peki neden hamile kalamıyorum o halde soruları ile boğuşurken omrumun sonuna kadar şukranlık duyacağım o buyuk insan ERBİL YAĞMUR ile kesişti yollarım.evet hee şeyin bir nedeni olduğu gibi bizim be dk sahibi olamayışımızında bir sebebi varmış ben HAŞİMATO hastasıymısım ve troit hormonlarım yuzunden tutunamıyormuş.belki bu denememlede anne olamayacağım RABBİM bilir ama artık nedenini biliyorum.ve aynı durumda olan arkadaşlarıma yardımcı olamak icin tedavi surecini anlatacağım umarım birilerine yardımcı olurum ve DUAMDIRKİ tum isteyenler ANNE OLSUN RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN