iyi calışmalar hocam;
eşimin sperm sayısı duşukluğu nedeniyle 1 yıl icinde 3 denemem başarısız oldu. tam olarak neyiniz var derseniz inanın bilmiyorum.3 yıl once kadar varikosel var dediler ameliyat olduk olmadı..ondan sonra hipofiz bezi adenomundan dolayı sperm uretimi yok dediler proklaktn yuksekti ..ilac tedavisiyle belli bir duzeye geldik olmadı. sayı hic bi zman 5 milyonun ustune cıkmadı takviye ilaclarla bi indi bi cıktı sadece ..3 tedavide de 11 yumurtam oldu hepsi 3uncu gun 2 embriyo transfer yapıldı ..bize dedikleri emriyolarda 2 gunden sonra fragman oluşuyor kalitesi bozuluyor..bunun sebebinin ne olduğunun cevabını hic alamadım .yani ikna olmadım..dedikleri sperm sayısı onemli değil sperminiz var ...yumurtamızda var tedaviye cok iyi yanıt veriyorum ama hic hamile kalamadım. en son 3ncu başarısız denemeden sonra eşim karyotip testi yaptırdı o da temiz cıktı..şimdi kendimden şuphelenmeye başladım aslında yaşım dışında şimdiye kadar bende bi sorun olmadığını solediler 35 yaşındayım butun değerlerim normal amh 1,1 bide hipotroidim var ama ilacla hep tsh ım kontrol altında ... uzun tuttuysam cok ozur dilerim

sorum size şu : hipotroidden ve anti tpo değerlerinin yuksek olması tutunmaya engelmidir. fragman oluşması labaratuvar hatası olabilir mi ..bir de en son bana co cultur le tup bebek yapmamı onerdiler bu yontem başarı sağlar mı ? ..teşekkur ederim