Bende aldatılan her kadının dediğini soyleyerek başlamak istiyorum. 40 yıl duşunsem aldatılacağım aklıma gelmezdi...

Bu siteye en son tup bebek yaptırmak icin girmiştim ama nasip olmadı...kaderde icimi dokmekte varmış. Neden ozelimi, hayatımı dokuyorum bilmiyorum ama tek amacım sanırım rahatlamak.

Eşimle bundan 15 sene once tanıştık. 12 yıldır evliyiz. Mayıs ayında iş icin Bursa'ya sağlık turizmi icin gidiyorum diyerek 3 gun eve gelmedi.
Şoyle duşunun o kadar guveniyorum ki 19 Mayıs tatil olmasına rağmen anlayamadım. Şu an gozume evden cıktığı an geldi. Kendisine alışveriş yapıp yeni kıyafetlerle ve hic unutmuyorum ben market market gezip kampanya kovalayarak bir gun once diş macunu almıştım. O aynı macunu gratisten 48 tl'ye almıştı.
Gittiği 2. gece 12 de bir anda icime bir huzun coktu aradım o an anladım. Yanında bir kadın vardı. Bana gore hic bir sorun olmayan evliliğimde sanki benden ayrılmak istediğini soylemişte ben kabul etmemişim " ne var niye arıyorsun? edası ile benimle konuştu" o zaman gururlu kadınımya ikiletmedim engelledim evde oturdum bekledim donmesini. İnstagrama bakıyorum beni silmiş, facebook desen oyle.. son gun annemin instagramından takip ettiklerine bir baktım..bir suru insan vardı ama birisi gozume takıldı "derya hemşire" o gece 2 de eve geldi ve ben kendimi tutamadım sakince takip etmek yerine kıyameti koparıp bu kadınlamıydın dedim ve bingo tam 12'den vurdum... o andan itibaren dunyam başıma yıkılmış hala evimin neresi olduğunu bilmediğim dipsiz karanlık bir kuyuya doğru duşuyorum tek hissim bu.... ( Allah yaşadığım acıyı o kadın haric hic kimseye ama hic kimseye yaşatmasın )

Seni aldatmıyorum demiyordu ama ısrarla o kadın değil o kadın değil diyordu...kadının telide instagramda hesabında vardı. Eşim denen insanın teli benim adıma kayıtlı olduğu icin dokumlerini istedim. Konuşma sadace bu kadınlaydı. Pandemiden cıkmıştık iş yok guc yok kendisinde yeni bir işe girdim demişti. Bursaya gidiyor cebinde parası var , donuyor paralar bitmiş oluyordu. Bende iktisat mezunu, kurumsal bir firmada finansta calışan kendisinden daha duzenli işi olan evinin gecimini yıllardır calışıp karşılayan, bir gun bile başına kalkmayan bir kadınım... Neyse kadınla konuş onu yap bunu yap derken durum netlik kazanınca evden ayrıldım, avukata anlaşmalı boşanma icin verdim. Surekli beni arıyordu bir gun actım ve bana kadınla ilgili ona zarar verirsen hic bir şey olmaz ben onun yaralarını sararım dedi. Bu cumle benim acımı oyle boyle yakmadı. Avukatı aradım cekişmeli istiyorum, tazminat istiyorum dedim. O an akıl sağliğınızı kaybediyorsunuz. Siz artık siz olmuyorsunuz. Ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz bir yandan defolup gitsin diyorsunuz, bir yandan dunku kadın icin bana ne dedi diyorsun, bir yandan cebi 2 kuruş para gordu ben yıllardır yemedim şimdi o yiyecek onu adam etti diyorsunuz. Diyorsunuzda , diyorsunuz. Butun yaz boşanmamak icin direndi, ozurler diledi. Senden asla ayrılamam dedi. Sen benim gecmişimsin dedi. Eve geri dondum. 1 hafta sonra goruştuklerini oğrendim Mayıs ayındaki tatillerinin fotoğraflarını gordum evden yolladım eşyaları sattım. Kadınında 25 yıldır evli olduğunu oğrendim eşini aradım konuştum. Sonuc yine beni kandırdı, yine kandım Ekim ayında yeniden ev kurduk eşya aldık. Duzenimizi kurduk derken yine msjlarını yakaladım. Bursada ev tuttuklarını oğrendim 10 Aralık haftasında kutlu doğum gunu haftası yapmışlar evden gittim. Eşim denen insanda evden gitti 3 gun Bursada evinde kaldı. Donduğunde 27 Aralık gecesi uykumdan uyandırıldım. Beni sakın affetme, ben olsam affetmezdim yarın eşyaları toplayacağım evi kapatacağım diyerek konuşmaya başlayınca bavulu topladım gece 1 de ailemin yanına geri dondum.

Şimdi okuyunca bana yazıklar olsun diyeceksiniz haklısınız, bu surecte kendisi 100 bin lira borc yapmış. Kadın kendine iş kurmuş. Kadının kızıyla tanışmış, kadının madde bağımlısı bir kardeşi varmış. Kadının kocası herşeye razıymış, kadının annesi beni aradı . Eşim demek zorundayım ona kufurler yağdırdı...bunların hepsini duymasına rağmen onu cok seviyorum. Seni sevmiyorum diyerek hayatımdan defoldu...

Bu son 4 ay da yaşadıklarım bana cok ağır geldi..kırık paramparcayım.. Nasıl ayağa kalkacağımı inanın bilmiyorum.

Butun kadınlara soylediğim 5 cocuğum olsa boşarım lafımı yuttum.. yapmam dediğim herşeyi yaptım..kendimden utanıyorum....