Sevgilim dışarı cok sık cıkıyor. Epey sosyal birisi, arkadaşlarıyla vakit gecirmeyi cok seviyor. Aktivitelere katılmayı da sever. Cocukluktan beri birbirimizi tanıyan hep ic ice olan bir ciftiz. Haftada 2-3 kez goruşuyoruz. İlişkimizin ilk yıllarında cok bunalttım. Dışarı her cıktığında ve gec geldiğinde bu sebeple de daha az konuştuğumuzda sorun cıkardım durdum. Bunun bir cozum olmadığını anladığımda da icime atıp susmayı tercih ettim. Şimdi de huzursuzum. Gideceği yerlere elbette yine gidiyor ama benim moralimin bozuk olduğu apacık ortada oluyor. Bu durumdan da o hic hoşlanmıyor. Nereye gidiyorsa haber veriyor o konuda bir problem yok. Ben dışarı cıkıp arkadaşlarımla buluştuğumda da hic lafını dahi etmez, mutlu oluyorum diye gercekten mutluluğumla mutlu olur benim aksime.
Beraber buluştuğumuzda da bazen kızlara baktığını goruyorum. Genelde popo kısmına gozunun kaydığını goruyorum. İkinci kez donup dikkatli bir şekilde baktığını hic gormedim fakat gozunun onunde olanlara bakıyor sonra başını ceviriyor. Sadece bir kez bu konunun beni rahatsız ettiğini soyledim. Kendisi de “yururken goz hizamda oluyor illa ki goruyorum gorduğumde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“ diye bir cevap verdi. Bende guzel bir kadın gorduğumde fiziği/kıyafeti ne guzel diyebiliyorum ama erkeğin bakışının bizden cok daha farklı olduğunu duşunuyorum. Arkadaş ortamında da uzun yıllardır sevgilisi olanlar var. Bir ara “sevgilisi olanların karı kız muhabbeti yapması hoş değil, bazen o yuzden uzaklaşıyorum” dedi. ”şu hatuna bak, taş gibi, cok guzel” gibi soylemler. Belki sevgilimde bu muhabbete dahil oluyordur, bana diyecek hali yok cunku. Tum bunları duşunduğumden dolayı dışarı cıktığında benim devreler yanıyor.
Bunların haricinde bir problemimiz yok. Ailesi cok iyi, kaliteli insanlar. Kendisinin de bana karşı ilgisi yeteri kadar.
Oz guvensiz olmak bu hislerime sebebiyet verir mi? Guzel bir kadın olduğumu duşunmuyorum. Acaba bunun eksikliği mi beni bu kadar kotu hissettiriyor bilemiyorum. Ve sizce tum bu saydıklarım ayrılık sebebi mi?