İyi geceler. Uyku tutmayınca bdv hakkında yorumlarımı yazmak istedim. Hanımlar burası resmen kaynanayı kazana atmak isteyenler kulubu gibi

Birkac gun once konu actım ve bdv bağımlılık yapıyormuş diğer konuları okuyup takip ettim. Hepimizin hatta burada olmayan tum kadınların icinde bence biraz antikaynana var. Ve burada insan cok gaza gelip acayip kılıc kalkan kuşanıyor. Sanki savaş var. Ha savaşılması gereken cidden kotu olanlar icin yazmıyorum. Belki birkac iyiliğimizle ilişkiyi duzelteceğimiz olaylardır kendimizi ezdirmeksizin. Belki bazısına o yaşlı artık değişmez deyip kendimiz aklı selim ve karakterli bir duruş sergilesek.. birkacını tolere etsek.. bazen Allah rızası icin biz sağlam ve olgun durarak intikam duygusuna kapılmasak.. eğer iman etmişsek Kuranda dediği gibi iyiliği emredip iyilikte yarışsak acaba yine iyilikten maraz doğara mı ulaşırız yoksa sabrın sonundaki selamete mi.. belki biz şunu algılayamıyoruz : Kayınvalidelere buyuk beklentiler yukleyip alamadığımızda onların da hata yapan bir insan olduğunu unutuyoruz. Hataya hata ile karşılık vermesek acaba karşılığı nasıl olurdu? Tabii ki bu yazdıklarım gercekten kotu niyetli olanları kapsamıyor ve asla kendini unutmayı, benliğini kaybetmeyi, prensiplerden odun vermeyi de icermiyor. Ben buraya konu actıktan sonra yazılanların bazısı olumlu bazısı olumsuzdu, sonucta ruyalarıma bile girdi. Tum gun yorumları takip ettiğim icin hamile halimle acayip kafam doldu stres bindi. Bu kayınvalideye olum mevzusunun orta yolunu ayarlamamız gerektiğini duşunuyorum. Cok realist ve fazlasıyla kısasa kısas insanı yoruyor. Akıllı, olgun, samimi, karakterli, acık sozlu, dik duruşlu, inmeyen burunlu ama kıyılmayacak kadar da tatlı olabilir miyiz acaba. Denemekte fayda var. Kayınvalidelere olummm demeden once icimizdeki kayınvalide nefretini bi oldurup bi bakmamız lazım. Allah'a emanetsiniz. Burası bağımlılık yapıyor, cok tehlikeli