Merhabalar.

Ben gecen gun bu aralar populer olan "Aiplex Software Ltd" (telif hakkı koruyan bir hint firması) den telif yedim. Kanalım kapandı.

"[email protected]" bana telif atılan mail bu. Googleden araştırınca "[email protected]" diye bi maildende bu şirket adına telif atıldığını gordum. Sahtemi gercekmi bilmiyom. Zibil gibi yazılar yazılmış. Anlamak mumkun değil gibi.

"http://aiplex.com/contactus.html" buradaki maillerede yazdım. bu adres sizemi ait diye. Cevapta alamadım.

Telif yediğim iceriklere gelecek olursak. Cizgi film var. Yanlış anlamayın cizgi filmi alıp yuklemedim. Videomda cizgi filmden sadece bir anın resmi var. Ama tum videoda bu resim var. Aslında en sonda bi 5-10 saniye gozukuyo resimde diyebilirim. Tabi video başlığında cizgi filmin adı var. 2dakikalık video.Tam anlatamıyom icerik ifşalamayim diye. Olay bu. Acaba bu adil kullanıma giriyormu. Yoksa "adamın iceriği yarım saniye bile gozukse atarmı atar" mı diyorsunuz.

Karşı bildirim atsam ne olur acaba. Kurumsallık hissettirmeye calışıp dava mava uğraşırlarmı acaba. Yav resim ya resim. Daha once koskoca "DreamWorks" eşleşen atmıştı kral gibi. Bunlar niye telif atıyor 2 bine yakın video var kanalda. Kanalı bi acabilsem silecem zaten bunların videolarını.

Bir diğer sorumda şu. Bu kanal alt kanal. Kanal şuan askıya alındı yazıyor. Karşı bildirimden haksız cıkıp kanal acılmamak uzere kapanırsa. Ana kanalıma bir zararı olurmu. Şuan ana kanalımda bi problem yok. Para kazanması acık takılıyor.

1-2 cumlede anlatılabilecek şey icin destan yazmış olabilirim
Saygılar, sevgiler..