BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ...

Arkadaşlar ben Rabbim nasip ederse evlat sahibi olmak istiyorum . Ceşitli tedavilerde gectim ve tup bebek yolunda uğraşıyorum. Herşey Rabbim den ve hersey dua ile hadi buyrun başlayalım.

1. ) 40 adet hurma bulun. 40 kişiye dağıtım ve Meryem suresi okutup , hergun bir hurmayı yarını siz yarısını da eşini yemeli . Allahın izniyle evlat sahibi olanlar var.

2.) Cocuğu olmayan bir kadın, yedi gun oruc tutup iftar vaktinde "YÂ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su uzerine 21 kere okuyup ufurse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hurmetine makbul bir cocuk ihsan eder.

3.) Cocuğu olmayanlar 4 Cuma ustuste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Duşuk ihtimali olan hamile bayanlar icin dua

Duşuk ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mubdi" okur.

5.) Bebek sahibi olmak istiyenler cokca salavat cekmelidir . 4444 Âyet denir ama niye ve kalpten edilen dua onemli dir

Salat-ý Tefriciye Duasý

AllÂhumme salli salÂten kÂmileten ve sellim selÂmen tÂmmen al seyyidin Muhammedinillezi tenhallu bihil ’ukadu, ve tenfericu bihil ’kurabu, ve tukd bihil ’havÂicu, ve tunÂlu bihir ’regÂibu, ve husnul ’havÂtimi, ve yusteskal ’ðamÂmu bivechihil ’ kerimi, ve al Âlihi ve sahbihî fi kulli lemhatin ve nefesin biaded-i kulli m ’lûmin lek.

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim icin neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir Âyet-i kerimede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim icin şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun icin Allah'tan her şeyin, bu arada cocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Cocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yondedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar icin cocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Cocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve cocuk sahibi olmak icin calışabilirler. Fakat butun gayretlere rağmen yine cocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu uzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar icin hayırlı olan oylesidir. Belki cocukları olsaydı başlarına bilinmedik belÂlar gelecekti ve Allah onları o belÂlardan korumak icin cocuk vermedi. Evet, cocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi cığırından cıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.