Merhaba arkadaşlar, narşist kocam tarafından aldatıldım. Hic sucum yokken hatta o sucluyken ailemin yanına eşyalarımla yollandım ve benden boşanmak istedi. Kabul ettim. Boşanıcaz. Fakat bu surecte araştırmalarım onun narşist olduğu gerceğini bana oğretti. O kadar egolu kendini sıradan insan değilim diyerek buyuk goren, hatasını asla kabul etmeyen, ozur dilemeyen, beni değersizleştiren, aşağılayan, sevgisini ilgisini gostermeyen bir insandı. Ben araştırdığımda narşistlerde zaten sevmek diye bişey olmadığını oğrendim. Hayal kırıklığına uğradım. Şu surecte bile ihanet eden kendisi olduğu halde ben yokmuşum gibi davranıyor ne pişmanlık var ne de başka bişey. Ayrıcada sırf nafaka vermemek icin boşanmayı geciktiriyor. Parayı evliliğinden onde tutuyor siz duşunun gerisini. Evliliğimiz bitiyor ama o hÂl vereceği para derdinde. Daha biz 2 bucuk yıllık evliyiz cocuğumuz yok. Ama bana yaşattığı şeyler cok ağır şeylerdi. Sizinde hayatınızda narşist bir insan var mı veya oldu mu? Bu insanlar nasıl, yani bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Cok sağolun hanımlar.