Merhaba.. 8 aylık ilişkimi (son 3 haftası bitirmeye calışarak gecen) bugun bitirdim, ayrılık konuşmalarının bize hic iyi gelmediğini fark ettim. Genelde bir şekilde ikna ediliyordum.
Son zamanlarda artan ilgisizliğini dile getirdiğimde “bana zaman ver,eskiye donmek istiyorum,seni cok seviyorum,daha dikkatli olacağım” dedi.
Ama olmadı tabi. Ayrıldım,bunu kabul edemem şuan hazır değilim dedi. Keşke bu kadar iyi olmasan seni bırakmam com zor dedi. İkna oldim tekrar başladık..amaaa… Daha beter oldu her şey. Ve ben gunden gune değersizleştiğimi,tukendiğimi fark ettim. Artık kendime sayğım sevgim de zarar gordu. En son bugun(ilk sevgililer gunumuz) kutlayalım birlikte dedik. 14-15 diye sozleştik ve asla aramalarımı acmadı. 6 kez aramış 4 tane de mesaj atmışım.
Kendimi cok kırgın ve aşağılanmış hissediyorum. Muhtemelen bir yalan bulacaktır.
Bu sefer sessizce gideceğim. Cunku ayrılık konuşmalarının du suyu cıktı

Az once mesaj attı işle ilgili bir yere gitmiş (gitmeden haber verebilirdi ki gideceği zaman tam gvnuşme zamanımız,)
Aşkım “ne desen haklısın arayacağım seni cok ozur dilerim “diye.
Acmayacağım bana uzak allah a yakın olsun. 8 ayda omrumden 8 yıl goturdu. Kaygıyla huzursuzlukla yukladi beni,eskiye nasıl donerim kendimi tekrar nasıl severim bilmiyorum. Cok yorgun ve yıpranmış hissediyorum ::