Merhabalar,
Son 1 ayda ekibimden 3 kişi istifa etti. Daha once de istifalar oldu. Hepsiyle uzun uzun konuştum memnuniyetsizliklerini anlamaya calıştım. Bu konuda ustlerimle de konuştum ve uzerimizdeki is yukunun cok fazla olduğunu soyledim. Ama dikkate alınmadım. Şu an 8 kişi olması gereken ekipte 5 kişiyiz. Biri sağlık sorunları yuzunden evden calışıyor. Artık cok zorlanıyorum tuvalete bile gidemiyorum. Surekli calışıyorum ve artık gercekten cok yoruldum. Her şey benden bekleniyor ve surekli işimi yapamadığımı hissediyorum. İse alım sureclerini de ben yapmalıyım o işleri ve bircok başka işi gece yapıyorum cunku prosedurlerimiz cok uzun ve bir kisiyi ise almak icin bile sayfalarca biseyler yazmam lazım. Ve benden cıkınca da cok uzun prosedurler isliyor. Insanlar ise alımı hızlı yapmadığım icin bana kızıyor ama sabah yediden akşam 11 12ye kadar calışıyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Gun icinde asla yemek bile yemiyorum. Artık cok yoruldum. İstifa etsem işsiz kalırım. Burnout olmayı engellemek icin sabahları kalkıp spor ve yoga yapmaya başladım ama ise yaramıyor. 54 mg concerta 20 mg prozac kullanıyorum doktor kontrolunde ama bu da ise yaramıyor. Yoneticilerimle konuşunca şikayet ettiğimi ve dişimi sıkmam gerektiğini soyluyorlar oysaki cidden cok yapıcı yaklaşmıştım.