Arkadaşlar merhaba, nişanlım Antalya'da bir otelin barında komi olarak calışıyor. Yakında kısmetse birkac aya duğunumuz var ve eğer atanamazsa (atama bekliyor şu an) bu işe devam edecek gibi. Bende pek sıcak bakmadığım icin başka departmana gec en azından restorana gec dedim. Oda işte az daha zaman lazım o işler kolay değil işte garson olursam restoran garsonu olarak departmanı değiştirmem daha kolay olur dedi. Bende iyi de ne fark edecek illa garson olmana gerek yok ki restoranda calışan komiler de vardır illaki beni geciştirme dedim. Ama bu mesajımı gormezden geldi konuyu değiştirdi. Sonra ben tekrar ustune basa basa yazdığım şeyi hatırlattım. Bunun ustune herhalde diyecek bişey bulamadı ve "otur bir duşun yine abartıyorsun, işte restoranda da alkol var bardan pek farklı değil ben işimi yapıyorum. İşte bu konuyu usteleme, zaten keyfimden calışmıyorum bizim geleceğimiz icin calışıyorum. İşte iş yuku ağır zaten patlama noktasındayım bir de sen yapma, işimde gucumdeyim bir daha acma bu konuyu" dedi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum gercekten. Şu anda bende cok sinirlendim konuşursam gercekten tartışacağız. Kim haklı sizce?