Arkadaşlar hesaplarımızı korumak icin hepimiz 2 adımlı doğrulama yapıyoruz. Dun gece sularında hesabıma giriş yapmak istedim . Şifremi doğruca girmiştim fakat girmeme rağmen (telefon) araması gelmiyordu. Heralde şebekede sorun oldunu duşunup yattım. Sabah oldu yine giriş yapmak istedim fakat tekrardan giriş yapamadım. Google hesabımı şifremi sıfırlma yaptım. Ve bazı bilgiler istediler 3-5 gun icersinde hesabınızdaki bilgileriniz uyuyorsa bana mail geleceğini bildirdi. Ben yine yılmadım tekrar şifre sıfırladım. Bu sefer şifre sıfırlamak istediğimde yine kodmatik devreye girmesine rağmen arama gelmiyordu. Akşam oldu artık sinirlerim tepeme geldi. Başka bir gmail hesabıma giriş yapıp başka telefon hatlarını yazdım ve doğrulamalar geliyordu. Bu seferde sms ile hesabına giriş yapamadım telefon nosunu başka gmaile yazdm kod sorunsuz geliyordu. Acaba neden dedim ve aklıma birşey geldi. Hattımın Avea online işlemler menusnude yurtdışı aramlar vardı onuda aktif ettim fakat sonuc husrandı.En sonunda numara engellemelere baktım engelli nolarda google diye birşey yoktu Hee dedim bu sefer başka bir sekmeye gecerken hesabımın GİZLİ VE OZEL nolara kapalı olduğunu gordum ve actım. Actıktan sonra kodmatiğin gelemdiği hesabın şifresini girer girmez aradan 2 saniye gecti yada gecmedi arama gelmişti. GOOGLE OZEL NOLAR İLE BİZLERE ARADINDA EĞER HATTIMIZI OZELDEN KURTARMASSAK kodmatik telefona gelmiyor. Şimdi kodmatiği gonul rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İyi gunler