Merhaba kızlar, hanımlar, eşimle iş dolayısıyla farklı bir şehire taşındık, eşimin abisinin hanımı, aramızda bir iki yaş vardır, 1 ay kadar oldu taşınalı sadece kaynanam burada iken n ’aptınız halledebildiniz mi yazdı, ondan sonra hic bir şekilde ne hayırlı olsun ne bişey ben gebeyim bu arada benide bebeğimide sormadı zaten cok soğuk mesafeli bir tip herkese karşı mı bana sade karşı mı bilmiyorum iki tane cocuğu var onun da ben yine saygısızlık olmasın diye Ozel gunlerde hep mesaj atardım gecen gun kandil di atmadım bunun gibi vs ve kendisininde eşinden iş dolayısıyla taşınmıştı o da farklı bir memlekete hemde hamileydi iyi kotu yazıp soruyordum aynı şeyi karşı taraftan gormeyince acıkcası zoruma gitti bu durumu kaynanamla paylaşsam mı kaynanam cok sevecen cok tatlı bir hanım ayrıca eltim kendi memleketlileri ben farklı memleketliyim hep sorayım edeyim diyordum ve iyi kotu yapıyordum şimdi karşılıksız olunca yapmak istemiyorum baştan beri bi negatiflik gidiyor eltimle ben cok acık sozlu bir insanım nettir bende tum olay ama eltim oyle değil biraz sanki sinsilik var daha sessiz daha pasif acık değil sinir oluyorum bu konuda eltime tamam mesafe olacak ama bu kadar da olmamalı iki eltiyiz sonucta elticilik mi yapmaya calışıyor anlamadım yani benim hamile olduğumu biliyor bi nasılsın demek bu kadar zor mu ? Kaynanamla dertleşmem cok mu abes kacar kızlar , bence kaynanamda her şeyin farkında ama cok mu ayıp olur konuşmam ve eltim yazmadan ben asla ve asla daha yazmayı duşunmuyorum kızlar bir bucuk seneden beri boyle tamam aynı şehirdeyken beni davet edecekse yazıyordu sadece onun harici muhabbet Yok oyle bi de ben bi şey oluyor onun haberini yazık kaynanamdan alıyorum mesela bizimle ilgili taşınma olayı var mesela bizim kaynanam haber veriyor cocuklarının bi şeyi olacak veya hasta kaynanam soyluyor sizce normal mi ? Bu iletişimsizlik ? Benim tavrım ne olmalı sizce ?