gunaydın kızlar.
Biz 3 kardeşiz ablam ve ben evli erkek kardeşim bekar annemle yaşıyor.
Annemlerin evi eski bir ev eski bina yani rahat bi 30/40 yıllık var binanın onunde arsa vardı muteahhit bu arsayı satın aldı ve tam bizim evin onune geliyor sıfıra sıfır diyebilirim cok az bir mesafe var bizim bina ile yeni bina yapılacak yerde. Neyse dun kepce gelmiş calışmaya kazı yaparken biraz bizim binaya zarar vermiş ev sallanmış falan gocme tehlikelisi olabilir diye binayı boşaltın demişler. Konu buradan sonra başlıyor annem ile ablam yakın oturuyo 15/20 dk mesafeleri var.
Ben o sırada eşimin koyunde idim merkeze gelmem 2/2 bucuk saati buluyor.
Annem ablamı arıyo size geleceğim boyle boyle oldu diye durumu anlatıyor. Ablamda plan yapmış gezmeye gidecekmiş anahtarı sana vereyim sen gec demiş yada gezmeye gel bizimle demiş annem ben burda oluyorum sen gezme derdindesin demiş ve cok kırılmış. Ananemin yanına gitmiş koye biz dun akşam gittik annemi aldık geldik.
Ablamda kardeşimi aramış cok ısrar etmiş gelin diye kardeşim gitmemiş.
Annem diyor ki aynı durumda o olsaydı ben gitmezdim. Ablam diyor ki ben elmiyim anneme anahtar veriyorum neden gecmedi bana diye trip atıyor.
Ben acıkcası anneme hak veriyorum ama aralarına girmedim ablam surekli beni arıyor acaba ablama desem mi annem sana biraz kırılmış gonlunu al diye yoksa hic karışmasam mı?
arkadaşlar babam oleli bir yıl oldu annem babamdan sonra cok alınganlaştı. Ablamın gezmeye gitmesi de sahilde hava almakmış ertelenenmeyecek bi durum değilmiş