Merhabalar
1.5 yıllık bir ilişkim var. İlişkimizin 4.ayında erkek arkadaşımın telefonunda bir kadınla mesajlarını gordum ben okuyamadan telefonu elimden alıp mesajları sildi. Eskiden flort ettiği biri olduğunu normal muhabbet ettiklerini vs. soylemişti. O donem onunla konuştum ikimizin de hayatında farklı cinsiyetlerden arkadaşlarımız olacak calışan insanlarız bu normal bir şey ama ben eskiden goruştuğun kişilerle ben hayatındayken konuşmandan rahatsız olurum demiştim. Bir daha olmayacağını soyledi ve ben o gunden sonra telefonuna hic bakmadım. Ustunden yaklaşık 11 ay gecti yakın zamanda beraber oturduğumuzda telefonuna Ayşe diye kaydedilmiş birinden ‘sanirim ’ yazan bir mesaj geldi. Artık birbirimizin arkadaşlarını biliyoruz hemen sordum bu kim diye bu kız da eski flortlerinden biriymiş ama mesajların oncesi silinmişti. Ben dayanamayıp telefonu elime alıp her şeyi karıştırdım. Rehberinde ‘cicekci ’ diye biri kayıtlıydı. Bana bu zamana kadar 1 kez cicek aldı onu da ben istedim ve kendisi getirmişti. Soylediğine gore 3 yıl once bir sevgilisine cicek almak icin cicekcinin numarasını kaydetmiş. O gunden sonra ayrılmaya niyetlendim ama başaramadım devamlı sevdiğini soyluyor soz veriyor bir daha olmayacak diye. 1.5 yıldır birlikteyiz bu zamana kadar bana 1 kez bile cikolata almamıştır 1 kez sinemaya gittik oturup 3-4 kez yemek yemişizdir. Benim doğum gunumu hatırlamamıştı ben soyledim bugun benim doğum gunum diye o ise arkadaşlarıyla halısahaya gitti. Şu ana kadar hep ailesinde gormediği icin ya da yaptığı işten dolayı boyle inceliklerden anlamıyor diye duşundum. başkasına cicek gondermeyi bilen biri benim de doğum gunumde gonderirdi istese değil mi? Ne 1.yılımızı kutladık ne sevgililer gunu ne doğum gunu… bilmiyorum ne yapmalıyım? Yanlış bir ilişki icinde miyim ya da guvenebilir miyim, guvensem aptallık mı etmiş olurum? Son olaydan sonra beni devamlı arayıp ozur diliyor, cok ilgili davranıyor, beni kaybetmek istemediğini soyluyor