Kızlar selam,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgililer gununde erkek arkadaşım 1000 TL attı hesabıma

Konuyla ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var

Konuyu daha net yorumlayabilmeniz acısından biraz geniş bahsedeceğim. Ben hayvanları cok seviyorum, baya bir deli boyutta yani oyle soyleyeyim.
Erkek arkadaşımda ben kadar olmasa da duyarlı . Benim mama fiyatları , iyi marka mamalarla ilgili fikrim oldugunu bildigi icin daha oncesinde bana kedi/ kopek maması almam ricasında bulundu. Sen alabilirsen ben sana odeyeyim , cok anlamıyorum dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Butce sordum ona gore sipariş vermek icin 1000 TL. ayırırım dedi.
Maaş gunune odaklı bir şekilde sipariş vereceğiz diye konustuk. O tarih geldiği zaman , işleri biraz sıkıştı, ani gelişen durumlar yuzunden bazı odemeleri oldu. Bu ay almayalım falan filan konustuk , kapattık. Bu konu ciddi ciddi konusulmadı , laf arasında oyle konustuk diye duşunun.
Olaya geciyorum . 13 Şubat akşamı saat gece 12 olmak uzereyken , whatsapptan dekont paylaşmış benimle , bu ne dedim. Acıklamayı oku dedi.
Acıklamada da sevgililer gunu hediyen , hayvanlara gitsin

Bu arada oncesinde de belirteyim , boyle gunleri asla onemsemem. Defalarca hediye falan istemediğimi soylemiştim.
Bu hareket bana garip geldi ne bileyim . Hani amac kotu değil belki ama anlamadığım bir şekilde huzursuz oldum. Yan yanayken lafı gecse alsak cok hoşuma giderdi ama dekont falan gelince bilmiyorum garipsedim ve parayı ona geri yolladım.
Şuan durumun sıkışık sonrasında alırız ben de şuan kendi kedilerim icin mama almayacagım . Alacağım zaman sipariş verdikten sonra soylerim , odemesini yaparsın sen de dedim. Birlikte alırız.
Bu cok ısrar kıyamet . O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın icinden bir şey geliyor, onun da icine s.... '' dedi.
Almıyorum mama falan sinirlendi. Ben de alma tamam yazdım . Burada kapandı konu.
Sabah gunaydın yazdım . O da gunaydın yazdı.
Sonrasında oğlenden sonra ne yaptın işlerini halletin mi diye sordum ( bazı işleri vardı) evet , donuyorum şimdi yazmış.
Akşam dişci randevum vardı . Evine cok yakın bir yerde.
Mesaj attım.
Ben : Dişciye geldim şimdi. Cıkışta musaitsen , yorgun değilsen . Cıkışta geleyim , bir şeyler yaparız. Otururuz biraz dedim.
O : yok cok yorgunum , yağmur da yedim. Eve gec sen. yazdı.
Bu konusma dun akşam 6 'da oldu . Sonrasında tık yok. Normalde hep ne yaptın eve gectin mi ? ne bileyim dişciyle ilgili nasıldı, ne yaptın hep sorar ama asla yazmadı.
Hala bana trip yapıyor belli. Ben de hic yazmadım, biraz sakin kalsın istedim.
Şimdi sorum şu , ben kaba mı davrandım. Parayı geri yollamamam mı gerekiyordu ?
Şu para mevzularına takıntılıyım. Erkek hesap odesin, bir şey alayım o karşılasın . Bunları sevmiyorum , O yuzden bana mı itici geldi.
Bugun mesela hep gunaydın yazarım yazmalı mıyım ?
Yoksa sessiz mi kalmalıyım.
Yardımlarınıza ihtiyacım var.