Selaaam herkese Gununuz guzel ve benim aksime aşk dolu geciyordur umarım. Bugunku derdim birtakım gonul mevzuları, anlam veremediğim icin size danışmak istedim. Cook uzun ve detaylı yazacağım vaktiniz yoksa yorulmayın. Konu biraz da ergenlik iceriyor ona gore yani

Universite okuyorum ve şu an tatil icin lisenin belli bir donemine kadar yaşadığım şehire geldim. Buraya gelmeden kısa bir sure once iletişime gectiğim bir cocuk var. Ben lisedeyken o ust donemlerdeydi yani birbirimizi bilirdik ama pek konuşmazdık. Bu cocuk gecen aylarda beni instagram'da ekledikten sonra doğum gununde attığı hikayeye yanıt vermistim ondan sonra konuşmaya başladık. Cocuktan bahsetmem gerekirse 23 yaşında (ben 20 yaşındayım) ve mecburi nedenlerden dolayı okulu bırakmış, şu an şirketi var. Konusmaya başladığımızda detayları pek bilmiyordum acıkcası ama buluştuktan sonra fark ettim ki cocuk rolexli, ticaret yapan kucuk adam cıktı. Nedense biraz palavracı olduğundan şuphelenmeye başladım ama birazdan bahsedeceğim bu mevzudan da. Biz buluştuğumuz zaman bu cocuktan baya hoşlandım cunku gercekten kibar biri ve bizim yaş aralığımıza gore cok olgun. Şimdiye kadar olan kısımda hep arkadaşca takıldık. Tabii ben ilk buluşmadan sonra aşk sarhoşu olarak eve geldim ama her zamanki gibi iki gun surdu cunku hisleri cabuk değişen bir insanım. Whatsapp uzerinden iletişime devam ettik ama ne arkadaş diyebildim olaya ne de flort.

Sonra uc kere daha buluştuk. Birincisinde ortak arkadaşlarımızın olduğu bir ortamdı. Eve donerken arabada parfumun cok guzelmiş dedi yanımda kurduğu en flortoz cumle buydu sanırım. Hayır yani cumlede normalde zaten bir şey yok duşunun artık o kadar arkadaşca takılıyor yanyanayken Eve bıraktıktan sonra akşam 'yanındayken soyleyemedim ama bugun cok guzel olmuştun' dedi. Teşekkur falan ettim yine ortada kalmış bir şekilde devam etti iletişim. Sonra ben arkadaşlarımla otururken bana neredesin yazmıştı bulunduğum mekÂnı soyledim 'hep aynı yerlerde takılıyorsun' deyince kendisinin daha iyi bir tavsiyesi var mı diye sordum. Bir mekan adı soyledi ismi gercekten dandikti yani o yuzden 'bir dahaki buluşmamızda oraya gideriz o zaman' dedim. Soylediği yer gidince cok luks cıktı sonradan utandım zaten hesap odetmeyen bir tip olduğundan dolayı. Biraz da stres yaptım acaba bu cocuk para muhabbeti yuzunden mi onunla takıldığımı duşunuyor diye. Şimdi az once bahsettiğim palavra kısmına geleyim. Yani bu cocuğun eğer sahte değilse rolexi var demek ki paralı olduğunu gostermeye onem veriyor. Bana acıklamasını yaptığı zaman 'iş ortamına girerken insanlar bu tarz şeylere bakıyor o yuzden takıyorum' demişti. Bunu diyen cocuğun arabası da bahsettiği iş ortamlarına yakışmayan turden. Buraya kadar cidden sana ne bunlardan diyebilirsiniz normalde benim de umursamadığım şeyler ama surekli 'iş adamıyım, şirketim var' triplerine girdiği icin dikkatimi cekmeye başladı bazı şeyler. Bu arada ilk buluşmadan sonraki hevesimin pek kalmaması da bundan dolayı, cok fazla kendini ovuyor.

Son buluşmamız da birkac gun once doğum gunumdeydi. Mesaj attım 'pasta var hemen gel' diye o da 'olur' dedi. En yakın arkadaşıyla gelmis, neyse bunlara pasta goturdum arabada yedik. Biraz da sohbet ettik o sırada. Normalde pazar gunu beni yemeğe davet etmişti oraya gidecektik ama sonradan iptal oldu. Sana doğum gunun icin bir surprizim var hazır değil haftaya yapsak olur mu yazmış. Neyse buluştuğumuzda plan iptal değildi arkadası da gunleri karıştırdı sevgililer gununde buluşacağımızı duşundu 'siz sevgili misiniz' diye sordu. Kendisi 'yok ya gecti bizden o işler' deyince benim ic ses 'daha dun hayatımın anlamı diye mesaj atıyordun ' dese de sesli olarak 'hehe aynen arkadaşız' dedim. Sonra arabaya pasta dokuldu donup arkadasına 'senin arabayı kirlettik yine' dedi ama daha onceden arabanın kendisinin olduğunu soylemişti. Arkadaşı da oto kiralama işiyle uğraşıyor. Yani boyle ufak tefek şeyler fark ediyorum yalan soylediğiyle ilgili. Mesela bana universiteyi bıraktım demişti ama sonradan da hic gitmediğini soyledi. Yuzune karşı sordum ama konuyu geciştirdi o sıra. Bir de ablamların işiyle ilgili konu acıldı, eniştemin calıştığı firmayı bildiğini soyledi fakat ablam bilmesinin mumkun olmadığını soyluyor cunku pek bilinmeyen yurtdışı bağlantılı bir firmaymış. Aşırı gereksiz detaylar verdiğimin farkındayım ama boyle ufak tefek şeyler bile olsa benim icin soğuma sebebi. Herkes kucuk yalanlar soyler tamam da genelde soylediği yalanlar kendisini olduğundan daha farklı gostermeye calıştığı izlenimini veriyor bana. Acaba kendisini zengin, kulturlu falan gostererek mi beni tavlamaya calışıyor diye duşunuyorum.

Bu yalan mevzusu haric şimdiye kadar tanıdığım en kibar erkeklerden biri. Duşunduğum gibi palavracı olsa biraz farklı yaklaşırdı diye duşunuyorum cunku hic cinsellik konusuna girmedi şimdiye kadar. Hep yardımcı olmaya calıştı, dışarıda olduğum zaman gelip alma teklifinde bulundu ya da ornek olarak mesajlaşırken evde bir şey bitmişti ondan bahsetmiştim, gidip alıp evin onune gelmiş. Aklımın ucundan gecmezdi yani oyle bir şey yapacağı.

Son olarak normalde pek takmazdım sonucta buraya tatil icin geldim diyerek ama hem bu cocuğa karşı hislerimden emin değilim hem de universiteyi okuduğum şehire de surekli geliyor. Orada goruşmek icin de plan yaptık. Siz genel olarak yazdıklarımdan ne anlam cıkardınız? Benim işsiz gucsuz bir ergen olmam dışında

Bilmiyorum belki de cok abartıyorumdur cocuk beni arkadas olarak da goruyor olabilir sonucta daha net olabilirdi. Her şeyi kafamda kurmuş olma ihtimalim de var. Arkadaşlarımdan duzgun fikir alamıyorum zaten bu cocuğa karşı taraflılar cunku eski sevgilim de burada ve genel olarak herkesin favorisi. Onunla da aramızda bir şey yok ama goruşuyoruz.

Kısacası cocukla arama mesafe koymalı mıyım sizce ya da yemeğe gitmeli miyim? Belki yemekte daha net konuşur diye duşunuyorum ama bu sefer de ben cocukla ilgili fikirlerimden emin olamadığım icin nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Dağınık yazmış olabilirim kusura bakmayın, konuyu acarken de genel olarak cok sacma olduğunu duşundum ama icimde kalmasın