Merhabalar;
ben 2. evliliğimi 2018 yılında yaptım.Eşim cok anlayışlı ,bana duşkun ,aileme saygılı ve herşeyden onemlisi gercekten birbirimizi seviyoruz .
tek hatası var iddaa bağımlısı olması bu zamana kadar arkamdan cok iş cevirdi gizli alyansımı sattı,telefon alıp sattı,kartımdan para aldı,cuzdanımdan para aldı son olay dun yaşandı bizim borclarımız vardı duzeldik cok şukur tek taş yuzuğumude satmak zorunda kalmıştık bana sevgililer gunu hediyesi olarak yuzukk alacağını soyledi ,bende dun ısrar ettim hesabındaki paraya ona gore yuzuk modellerine bakmak istediğimi soyledim .sen beğen ben alacağım onemli değil dedi ben ısrar ettim normalde ikimizde calışıyoruz asla hesabına bakmam herşey ortaktır senin benim param yoktur ama bakmam maaş hesabına dun ısrarla tartışarak baktım bakiye 00,00tl tabi sinirlendim sordum iddaa oynamak icin annesinden ve abisinden para almış onceden onları odemiş .B en eşimden ayrılmam onu cok seviyorum o da beni sadece guvenim yok her an arkamdan iş ceviriyor gb hissediyorum sizce ne yapmalıyım?